Ce decizie a luat antrenorul lui Rangers în legătură cu Ianis Hagi: a avut dreptate Iordănescu să nu îl cheme la națională?

Sambata, 18 Martie 2023, ora 16:19
6759 citiri
Ce decizie a luat antrenorul lui Rangers în legătură cu Ianis Hagi: a avut dreptate Iordănescu să nu îl cheme la națională?
Ianis Hagi

Glasgow Rangers a jucat în această după amiază în etapa a 29-a a campionatului scoțian pe terenul lui Motherwell.

Rangers s-a impus cu 4-2 și a acumulat 73 de puncte în campionat. E încă departe de liderul Celtic (79 de puncte și un meci mai puțin).

Antrenorul lui Glasgow Rangers, Michael Beale, a decis să îl țină pe banca de rezerve tot meciul pe Ianis Hagi. O decizie curioasă, mai ales dacă ținem cont că Rangers a jucat în finalul partidei în superioritate numerică și ar mai fi putut introduce jucători ofensivi.

De la revenirea pe teren după accidentare, Ianis a evoluat 92 de minute în 5 meciuri (19 minute, 45, 1, 14 și 13).

După ce Edward Iordănescu a decis să nu îl cheme la națională pe fiul lui, Gică Hagi a răbufnit: "Ianis cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale a spus că e un jucător foarte important pentru echipa națională și că îi lipsește foarte mult. Ianis acum e sănătos, joacă puțin, că nu poate juca mai mult.

Adevărul e că nu a fost convocat nici măcar pe lista inițială. Eu ca fost jucător, om de fotbal, vin și mă întreb dacă e Ianis important pentru selecționer. Dacă era important, era cel puțin convocat pe lista preliminară”.

#Ianis Hagi, #glasgow rangers, #Motherwell, #scotia, #echipa nationala, #Edward Iordanescu, #Gica Hagi , #stiri fotbal