Ianis Hagi, prima reacție după ce a revenit pe teren. Fotbalistul român s-a accidentat grav în ianuarie

Joi, 17 Noiembrie 2022, ora 18:40
3220 citiri
Ianis Hagi, prima reacție după ce a revenit pe teren. Fotbalistul român s-a accidentat grav în ianuarie
Ianis Hagi. Foto: Facebook / Ianis Hagi

Revenirea pe teren "s-a simţit ca acasă" pentru Ianis Hagi, care şi-a reluat antrenamentele indviduale după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon 10 luni.

Într-un interviu pentru RangersTV, Hagi a spus că răbdarea şi munca au fost esenţiale în ultimele 10 luni şi a mulţumit clubului şi personalului medical pentru sprijinul acordat.

"Sunt bine din punct de vedere mental şi cred că asta este cel mai important pentru mine în acest moment. Fizic cresc în fiecare săptămână, văd progresul şi asta este întotdeauna pozitiv - sunt fericit. Îmi amintesc de prima zi în care mi-am pus ghetele şi am început să alerg, doar atingând iarba, simţind iarba, mirosind iarbă, mă simţeam ca acasă. Este un sentiment diferit pe care nu l-ai putea avea nicăieri altundeva.

Chiar şi o alergare mică de 10 minute, probabil că mă bucur de ea de două ori mai mult decât mă bucuram înainte de accidentare. Doar te face să realizezi cât de mult ai crescut de când erai copil şi îţi atingi visele şi lucrezi pentru ele - te simţi bine. Am fost binecuvântat să pot lucra cu băieţi profesionişti pe parcursul reabilitării mele. Fiecare persoană, chiar dacă doar pentru o zi, toţi m-au ajutat foarte mult să progresez şi să mă menţin cât mai în formă. În acelaşi timp, ei au respectat accidentarea mea, au ştiut că nu este întotdeauna bine să împingi această accidentare şi trebuie să înţelegi genunchiul şi să asculţi genunchiul. În acest moment, este doar un alt pas către destinaţia finală şi, sperăm, să revin pe teren cât mai curând posibil", a spus Ianis Hagi.

El a vorbit despre prima perioada de dupa accidentare. "Când eram doar în cârje, nu puteam face mare lucru. Am stat aici în Glasgow şi apoi o perioadă în Amsterdam. Trebuie să mulţumesc clubului pentru asta, au fost cu adevărat deschişi la ceea ce a fost bun din punct de vedere mental pentru mine. Am fost la Amsterdam, acasă în România.

A fost foarte important pentru mine şi, evident, în toate aceste perioade am avut întotdeauna kinetoterapeutul cu mine şi am muncit mereu încercând să mă întorc cât mai curând posibil. Am fost în Portugalia în pre-sezon şi am avut o săptămână liberă. A fost singura mea săptămână liberă din ultimele nouă luni şi jumătate. A fost foarte bine să mă întorc aici, să fiu alături de echipă. Vrei să fii aici, vrei să fii în preajma băieţilor, aşa că a fost greu din punct de vedere mental şi fizic, dar văd că sunt aproape de destinaţia mea finală şi nu există un sentiment mai bun", a spus Hagi.

Jucătorul român de 24 de ani s-a accidentat, în ianuarie, în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Sei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Rezultat uimitor în derby-ul românilor din Spania. Ce-au făcut Ianis Hagi și Horațiu Moldovan
Rezultat uimitor în derby-ul românilor din Spania. Ce-au făcut Ianis Hagi și Horațiu Moldovan
Echipa spaniolă Alaves a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Atletico Madrid, în etapa a 32-a din La Liga. Istoria partidei de pe Mendizorroza s-a scris în minutul...
#Ianis Hagi, #Ianis Hagi Rangers, #Ianis Hagi accidentare oribila , #stiri Ianis Hagi