Gica Popescu dezvaluie ca Ianis Hagi are o multitudine de oferte din Europa

Sambata, 02 Mai 2020, ora 09:02
5066 citiri
Gica Popescu dezvaluie ca Ianis Hagi are o multitudine de oferte din Europa
Foto: frf.ro

Ianis Hagi se pregateste acasa, intr-un program centralizat al celor de la Glasgow Rangers, dar nu duce lipsa de oferte din Europa pentru la vara.

Gica Popescu, cumnatul si bunul prieten al lui Gica Hagi, a recunoscut acest lucru intr-o interventie la televiziunea DigiSport, spunand despre baiatul lui Gica faptul ca deja are o imagine foarte buna in fotbalul european dupa bunele evolutii de la Genk si Rangers.

"Important e ca se scrie si se scrie despre un interes al echipelor pentru Ianis. Acest lucru ii face bine, inseamna ca e apreciat in fotbalul mare.

Evolutiile avute la Rangers au fost apreciate de catre intreaga lume. Ianis nu a dus niciodata lipsa de oferte", a declarat Gica Popescu, in cadrul emisiunii Fotbal Club de la DigiSport, vineri seara.

Decizia celor de Rangers, daca il vor achizitiona definitiv pe Ianis, pentru ca el in acest moment este doar imprumutat de la Genk, va fi luata dupa incheierea acestui sezon. Scotienii trebuie sa plateasca in aceasta eventualitate suma de 5 milioane de euro.

Legat de aceste oferte despre care vorbea si Popescu, presa din Belgia a anuntat in urma cu 2-3 zile faptul ca Ianis are si o oferta din Premier League, fiind chiar dorit de Mourinho la Tottenham!

Presa din Belgia anunta ca trei echipe puternice din Europa sunt interesate de transferul lui Ianis Hagi

4,5 milioane de euro e cota lui Ianis Hagi, potrivit site-ului specializat in transferuri, transfermarkt.com.

D.A.

#Ianis Hagi multe oferte din Europa, #Gica Popescu dezvaluie ofertele pentru Ianis , #stiri Ianis Hagi