Ianis Hagi, asaltat cu oferte: E dorit de echipe din Spania, Belgia, Italia si Anglia

Miercuri, 15 Mai 2019, ora 11:52
5417 citiri
Ianis Hagi, asaltat cu oferte: E dorit de echipe din Spania, Belgia, Italia si Anglia
Foto: fcviitorul.ro

Ianis Hagi este aproape de cel mai important transfer din cariera, echipe din cele mai importante campionate din lume fiind interesate de serviciile sale.

Presedintele celor de la Viitorul, Cristi Bivolaru, a dezvaluit ca exista discutii cu echipe din Spania, Italia, Anglia si Belgia pentru transferul lui Ianis.

"Nu se pune problema unui transfer pentru FCSB, pentru ca, din fericire, exista variante mult mai interesante. Variante mult mai interesante. A fost si un interes al Gironei, dar nu era una dintre solutiile prioritare! Raman discutii cu echipe din Spania, Belgia, Italia, chiar si cu echipe din Anglia! Din Turcia nu am vazut nimic, doar ce a fost in presa legat de un interes al lui Terim.

Cred ca un club care vrea sa cumpere bun si ieftin ar trebui sa faca pasul acum, pentru ca dupa Campionatul European de tineret pretul poate creste. Asa a facut Brighton cu Baluta, accelerand transferul in iarna. Dupa turneul final, daca Ianis si ceilalti jucatori vor avea prestatii de calitate, cota lor va sari. Numarul scouterilor va depasi numarul spectatorilor acolo, deci va dati seama ce sansa e pentru jucatori. Sunt foarte mici sansele ca Ianis sa mai ramana la Viitorul", a spus Cristian Bivolaru, citat de sport.ro.

Citeste si

Din ceea ce s-a aflat pana acum, pe urmele lui Ianis sunt cei de la Genk si cei de la Girona, desi spaniolii par iesiti din cursa.

Ramane de vazut cati bani va solicita "Regele" in schimbul fiului sau, 5 milioane de euro parand a fi suma de la care incep discutiile.

#Ianis Hagi transfer, #Ianis Hagi oferte transfer , #stiri Ianis Hagi
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Ianis Hagi, asaltat cu oferte: E dorit de echipe din Spania, Belgia
R
RASPUTEA
rank 1