Presa din Scotia, despre ultimele noutati in cazul lui Ianis Hagi: Sunt vesti foarte interesante

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 07:05
6411 citiri
Presa din Scotia, despre ultimele noutati in cazul lui Ianis Hagi: Sunt vesti foarte interesante
Foto: Instagram/Ianis Hagi

Presa din Scotia a comentat transferul definitiv al lui Ianis Hagi, care ar fi iminent potrivit spuselor lui Gica Popescu.

Jurnalistii de la Rangers News noteaza ca transferul lui Ianis ar reprezenta o veste pe care fanii echipei o asteapta de foarte mult timp.

"Aceasta va fi o veste foarte interesanta pentru fanii lui Rangers, avand in vedere calitatile pe care Hagi le-a aratat in scurtul timp petrecut la acest club.

El este inca inconsecvent si nu a stralucit asas cum spera in Premiership, poate si pentru ca a fost folosit in partile laterale ale terenului. Cu toate acestea, el este un jucator talentat, care a stralucit pe scena mare in victoria cu Braga. Hagi a fost unul dintre putinele lucruri bune care i s-au intamplat lui Rangers in 2020, iar pastrarea lui va fi un impuls inaintea sezonului urmator", a notat sursa citata.

La finalul saptamanii trecute, Gica Popescu a anuntat ca scotienii de la Glasgow Rangers au luat decizia in privinta transferului lui Ianis Hagi.

Potrivit spuselor presedintelui de la Viitorul, scotienii au decis sa-l cumpere pe Ianis de la Rangers.

Totusi, Rangers ar vrea sa reduca din suma ce trebuie platita, in valoare de 5 milioane de euro.

"Rangers si-l doreste foarte, foarte mult. Decizia tehnic a fost insa luata deja. Probabil se vor renegocia anumiti termeni contractuali, insa sunt convins ca transferul se va face", a anuntat Gica Popescu la Look Plus.

De asemenea, Gica Popescu a mentionat ca si Ianis vrea sa ramana in Scotia, la Rangers.

"Isi doreste foarte mult sa joace tot aici deoarece s-a acomodat foarte bine, este apreciat si are o chimie foarte buna cu colegii, cu antrenoru, cu managementul. Vrea sa ramana acolo si cred ca se va intampla. Rangers este optiunea numarul unu pentru el", a adaugat Popescu.

De la transferul in Scotia, Ianis a marcat 3 goluri si a oferit 2 pase decisive.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Ianis Hagi transfer Rangers , #stiri Ianis Hagi