Rezultatele 1 - 30 din 1000 (1.466 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Catalin Morosanu va lupta cu Ben Edwards, in Australia

Luni, 08 Iulie 2013, ora 06:18

Catalin Morosanu va lupta cu Ben Edwards, in AustraliaAntrenorul lui Catalin Morosanu, Mihai Constantin, a declarat ca elevul sau va lupta pe 17 septembrie, la Melbourne, in Australia, in cadrul Galei "King Of Kombat", cu Ben Edwards.

"Catalin Morosanu se bucura de o mare recunoastere la nivel international, iar acest lucru este demonstrat si acum. Catalin a fost invitat sa lupte cu Ben Edwards, in Gala "King Of Kombat", ce va avea loc in Australia, la Melbourne, pe 17 septembrie. Edwards este un adevarat *colos*, de 125 de kg, care l-a invins

Sport / stiri Sport664 vizite[ Flacara Iasiului ]

Noi curse, mai multi pasageri pentru Aeroportul Iasi

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 08:10

Noi curse, mai multi pasageri pentru Aeroportul IasiConducerea aerogarii ieseane anunta ca in ultimele 30 de zile a inregistrat din nou un numar record de pasageri pentru o luna. Acest lucru permite deschiderea negocierilor privind introducerea de noi curse.

In luna iunie 2013 s-au inregistrat 23.000 de pasageri la Aeroportul Iasi, comparativ cu iunie 2012, cand s-au inregistrat 11.000 de pasageri.

"Este foarte important sa continuam promovarea noilor curse in Regiunea Nord-Est pentru a readuce la Iasi pasageri care in prezent folosesc

Business / afaceri729 vizite[ Flacara Iasiului ]

Aproape 600 de locuri de munca pentru ieseni

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 06:19

Aproape 600 de locuri de munca pentru ieseniOferta locurilor de munca din aceasta perioada vine cu sute de posturi vacante in sectorul confectiilor dar si in domeniul serviciilor. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi a facut publica lista locurilor de munca vacante in perioada 3 -10 iulie iar potrivit acesteia, la nivelul judetului Iasi, aproape 600 de persoane au posibilitatea sa se angajeze in urmatoarele zile.

Din totalul de posturi vacante, doar 43 se adreseaza persoanelor cu studii superioare. "In

Business / stiri Business564 vizite[ Flacara Iasiului ]

Amanare in dosarul "Transformatorul": Fenechiu se mai poate bucura de libertate o saptamana

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 06:19

Amanare in dosarul "Transformatorul": Fenechiu se mai poate bucura de libertate o saptamanaContrar asteptarilor tuturor, ieri s-a stabilit inca un termen pentru procesul in care este implicat ministrul Transporturilor, deputatul Relu Fenechiu. Acesta este acuzat de abuz in serviciu in forma grava si risca pana la 15 ani de inchisoare.

Soarta deputatului iesean va fi decisa peste o saptamana, in data de 12 iulie. Avocatii lui Fenechiu sustin ca nici o dovada prezentata in cadrul dosarului "Transformatorul" nu are valoare pentru condamnarea acestuia. Pe de alta parte, procurorii cer

Personalitati / Relu Fenechiu569 vizite[ Flacara Iasiului ]

Nicolas Vajou, in probe la CSMS Iasi

Joi, 04 Iulie 2013, ora 00:01

Nicolas Vajou, in probe la CSMS IasiPresedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat astazi ca jucatorul francez Nicolas Vajou a venit in probe la gruparea din dealul Copoului.

"Fundasul francez Nicolas Vajou a venit in probe la noi. Urmeaza ca antrenorul Costel Enache sa decida daca este oportuna achizitionarea jucatorului", a spus Florin Prunea.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca se poarta in continuare negocieri pentru achizitionarea jucatorilor Vlad Dani si Ionut Badescu: "Am purtat mai multe discutii cu Vlad

Sport / stiri Sport512 vizite[ Flacara Iasiului ]

EximBank si compania Antibiotice au incheiat un acord financiar de zeci de milioane de lei

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 10:02

EximBank si compania Antibiotice au incheiat un acord financiar de zeci de milioane de leiEximBank si compania Antibiotice SA, unul dintre jucatorii de top de pe piata medicamentelor, au incheiat un acord financiar in valoare de 60 de milioane de lei (RON) care are ca destinatie finantarea activitatii companiei pentru atingerea obiectivelor sale de business: cresterea volumului productiei si a vanzarilor, in special a exporturilor.

"Parteneriatul pe care l-am incheiat cu Antibiotice demonstreaza corectitudinea directiei strategice a EximBank, de a propune segmentului corporate

Business / stiri Business519 vizite[ Flacara Iasiului ]

Un nou ghiseu de eliberare a certificatelor de cazier judiciar

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 08:15

Mai putin timp pierdut de ieseni in asteptarea certificatelor de cazier judiciar.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, timpul de eliberare a acestor certificate va fi redus ca urmare a cresterii numarului de ghisee care servesc emiterii acestor certificate.

"In vederea reducerii timpului de asteptare la ghiseele de lucru cu publicul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, va informam ca este operationalizat un nou ghiseu de eliberare a

Actualitate / stiri Actualitate5171 vizite[ Flacara Iasiului ]

Alte trei comune au raportat pagubele produse de vremea din ultima perioada

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 08:15

Alte trei comune au raportat pagubele produse de vremea din ultima perioadaIn completarea datelor trimise luni, la nivelul Institutiei Prefectului, au mai fost trimise ieri informari de la comitetele locale pentru situatii de urgenta ale comunelor Scanteia, Tibanesti, Golaiesti.

Astfel, in comuna Scanteia au fost avariate cinci case, o anexa gospodareasca, 3,5 km de drum judetean, 8 km de drum comunal si satesc. Comitetul local pentru situatii de urgenta Tibanesti a raportat ca precipitatiile din perioada 30 iunie -

Actualitate / stiri Actualitate536 vizite[ Flacara Iasiului ]

Primaria da vina pe ApaVital si E.ON pentru inundatiile din cartierul Alexandru cel Bun

Marti, 02 Iulie 2013, ora 08:16

Primaria da vina pe ApaVital si E.ON pentru inundatiile din cartierul Alexandru cel BunIn cursul diminetii trecute mii de ieseni s-au trezit izolati in propriile imobile. Pe unele portiuni ale strazii Musatini nivelul apei a ajuns pana la doi metri. Locatarii de aici au asteptat ore in sir interventia autoritatilor.

Din cauza precipitatiilor de duminica noapte, dar si a deversarilor in raul Bahlui a acumularilor aflate amonte de municipiu, nivelul apei acestui rau a trecut de cel al sistemului de canalizare din dreptul strazii Sarmisegetuza. Astfel, apa acumulata in zona

Actualitate / stiri Actualitate568 vizite[ Flacara Iasiului ]

Atentie, soferi! Noi reglementari de circulatie in Fundatie

Marti, 02 Iulie 2013, ora 08:16

Atentie, soferi! Noi reglementari de circulatie in FundatiePe data de 8 iulie, incep lucrarile de refacere a liniei de tramvai, pe tronsonul care a mai ramas de modernizat, intre strada Muzicescu si bulevardul Carol I. Drept urmare, se vor organiza noi rute de circulatie pentru soferii care vin dinspre sau se duc inspre Copou.

Pana la aceasta data mai sunt de executat: o traversare din capatul strazii Muzicescu spre bulevardul Independentei, lucrare de care se va ocupa Vega '93 Galati, finalizarea lucrarilor de umplutura cu piatra sparta pana la

Actualitate / stiri Actualitate558 vizite[ Flacara Iasiului ]

Vezi cine de omul din umbra lui Nihcita care este platit sa stea DEGEABA!

Luni, 01 Iulie 2013, ora 13:00

Vezi cine de omul din umbra lui Nihcita care este platit sa stea DEGEABA!Exponent al unui partid liberal, "protectorul" Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iasi, Marius Danga este primul iesean care a apelat la "cutia milei" pentru a ajunge viceprimar, functie care ii prieste asa de bine incat a uitat de promisiunile din campanie si de cei care l-au votat si i-au sponsorizat candidatura.

Un amator in politica si in administratia publica, Danga, asa-zis liberlal crescut in "pepiniera Fenechiu", stie sa faca doar trei lucruri: sa fie prezentabil la orice

Actualitate / stiri Actualitate546 vizite[ Flacara Iasiului ]

Judetul Iasi va avea si o comisie pentru constructii in cadrul CDES

Vineri, 28 Iunie 2013, ora 08:09

Judetul Iasi va avea si o comisie pentru constructii in cadrul CDESCa urmare a solicitarilor venite din partea oamenilor de afaceri ce activeaza in domeniul constructiilor, in cadrul Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului Iasi (CDES) va fi infiintata Comisia pentru constructii.

Scopul acesteia este dezvoltarea unui parteneriat eficient intre firmele, institutele de cercetare, institutiile de invatamant care activeaza in domeniul constructiilor, in vederea asigurarii transferului de know-how, crearea si dezvoltarea de clustere.

Sedinta

Actualitate / stiri Actualitate512 vizite[ Flacara Iasiului ]

Un tramvai cum n-a mai vazut Iasul va circula incepand de maine

Joi, 27 Iunie 2013, ora 08:08

Un tramvai cum n-a mai vazut Iasul va circula incepand de maineVagonul modern, in care cei de la RATP au investit aproape jumatate de milion de lei, va fi prezentat astazi in mod oficial. Acesta este proaspat omologat si urmeaza ca incepand din aceasta saptamana sa i se atribuie un traseu din oras.

Evenimentul mult asteptat va avea loc la orele pranzului, in fata Palatului Culturii. Concret, este vorba de un tramvai model GT4M, modernizat la Electroputere VFU Pascani, fosta societate Remar Pascani. La manifestari vor participa oficialitati locale si

Business / stiri Business769 vizite[ Flacara Iasiului ]

O noua editie a Targului Mestesugarilor, in Parcul Expozitiei

Joi, 27 Iunie 2013, ora 06:21

O noua editie a Targului Mestesugarilor, in Parcul ExpozitieiPeste 100 de expozanti din toate zonele tarii se intalnesc in Parcul Expozitiei, pentru a comercializa, in perioada 28 - 30 iunie, produse de artizanat si suveniruri: impletituri (nuiele, paie, fire textile etc.), cioplituri (in lemn, in piatra etc.), tesaturi (covoare, carpete etc.), picturi (pe sticla, pe lemn, pe panza, pe piatra), oua incondeiate etc.

Incepand cu anul 2000, Primaria Municipiului Iasi organizeaza Targul Mestesugarilor, manifestare ce atrage constant un numar tot mai mare

Life Show / stiri Life Show775 vizite[ Flacara Iasiului ]

Sergei Lepmets a semnat cu CSMS Iasi

Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 00:59

Sergei Lepmets a semnat cu CSMS IasiPresedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat marti ca portarul Sergei Lepmets a semnat un contract cu gruparea din dealul Copoului pentru o perioada de trei ani.

"Sergei Lepmets este incepand de astazi jucatorul Iasului pentru urmatorii trei ani. El s-a pregatit in ultimele zile cu noi si, dupa negocierile purtate dupa antrenamentul de

Sport / stiri Sport566 vizite[ Flacara Iasiului ]

Mugurel Dedu a semnat cu CSMS Iasi

Marti, 25 Iunie 2013, ora 19:02

Mugurel Dedu a semnat cu CSMS IasiPresedintele CSSM Iasi, Florin Prunea, a declarat astazi ca jucatorul Mugurel Dedu a semnat cu gruparea din dealul Copoului un contract pentru o perioada de trei ani.

"Mugurel Dedu este jucatorul Iaaului. Am purtat cateva discutii cu el, in urma carora am decis sa semnam cu el un contract pentru o perioada de trei ani. Jucatorul vine din postura de liber de contract", a spus Florin Prunea.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca asteapta ca Adrian Olah sa-si rezolve problemele cu CS

Sport / stiri Sport604 vizite[ Flacara Iasiului ]

Week-end dedicat produselor traditionale din ceramica, la Iasi

Marti, 25 Iunie 2013, ora 08:09

Week-end dedicat produselor traditionale din ceramica, la IasiAcest sfarsit de saptamana va sta sub marca celebrului Targ national de ceramica "CUCUTENI 5000", aflat la cea de-a XXXI-a editie. Manifestarile vor demara vineri, in Parcul Copou.

Organizatorii anunta faptul ca si la aceasta editie vor fi prezenti in jur de 100 de mesteri olari din cele mai importante centre de ceramica din Romania, Ucraina si din Republica Moldova, precum Horezu, Radauti, Olt,

Life Show / stiri Life Show657 vizite[ Flacara Iasiului ]

26 de jucatori la reunirea lotului echipei CSMS Iasi

Marti, 25 Iunie 2013, ora 06:21

26 de jucatori la reunirea lotului echipei CSMS IasiPresedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat ieri, la reunirea lotului echipei CSMS Iasi, ca, desi situatia gruparii din dealul Copoului este delicata, nestiindu-se in ce liga va juca, toti cei implicati se vor adapta din mers.

"Astazi (n.r. - ieri), s-a reunit echipa in vederea noii editii de campionat. Cel mai probabil, vom juca tot in Liga I, pentru ca asa este correct. Oricum, situatia este una delicata, dar noi trebuie sa ne adaptam din mers. Echipa se va pregati in Copou pana in

Sport / stiri Sport638 vizite[ Flacara Iasiului ]

Presiune scazuta a apei in zona Podu de Fier

Luni, 24 Iunie 2013, ora 08:08

Presiune scazuta a apei in zona Podu de FierAngajatii ApaVital vor efectua maine o serie de interventii asupra retelei de distributie a apei potabile in zona Podu de Fier. Drept urmare, sute de ieseni vor avea presiune scazuta la robinete timp de aproximativ opt ore.

"In scopul efectuarii unei revizii la un robinet-vana de 600 mm diametru, situat la intersectia strazii Eternitate cu bulevardul C.A. Rosetti, in intervalul orar estimat 08.00 - 16.00, apa potabila va fi furnizata cu presiune scazuta catre utilizatorii din strazile

Actualitate / stiri Actualitate510 vizite[ Flacara Iasiului ]

Ieseanca decedata in urma unei caderi

Luni, 24 Iunie 2013, ora 06:20

Ieseanca decedata in urma unei caderiSambata, un apel la 112 a solicitat echipajele de salvare sa intervina in localitatea Rediu.

O femeie de 56 de ani a intrat in stop cardio respirator dupa ce s-a lovit in zona capului in urma unei caderi din caruta. Femeia prezenta un traumatism cranio-cerebral sever ca urmare a loviturii provocate de impact. Medicii de pe SMURD au incercat timp de o ora sa o resusciteze pe femeie insa fara niciun rezultat, in cauza declarandu-se decesul. Totusi, corpul femeii a fost transportat la

Actualitate / stiri Actualitate500 vizite[ Flacara Iasiului ]

Tanar ajuns la spital in urma unei electrocutari

Luni, 24 Iunie 2013, ora 06:20

Tanar ajuns la spital in urma unei electrocutariUn iesean a ajuns sambata in stare grava la spital dupa ce a fost electrocutat. Este vorba despre un tanar de 27 de ani, din localitatea Holboca.

Din primele informatii se pare ca barbatul a incercat sa repare o defectiune la reteaua electrica a locuintei. In

Actualitate / stiri Actualitate521 vizite[ Flacara Iasiului ]

In stare grava la spital in urma unui accident de munca

Luni, 24 Iunie 2013, ora 06:20

In stare grava la spital in urma unui accident de muncaMedicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta au intervenit sambata intr-o localitate din judetul Iasi unde un barbat a fost victima unui grav accident de munca.

Este vorba despre un barbat de 45 de ani, din Letcani. Acesta lucra la un depozit cand un utilaj greu a cazut peste el. La momentul sosirii echipei de salvare, victima se afla in stop cardio-respirator. In urma manevrelor de

Actualitate / stiri Actualitate519 vizite[ Flacara Iasiului ]

Sanse mari pentru CSMS Iasi sa ramana in prima liga

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 19:02

Sanse mari pentru CSMS Iasi sa ramana in prima ligaUPDATE: Florin Prunea: "O decizie cu 18 echipe in Liga I este una corecta si regulamentara"

Presedintele CSSM Iasi, Florin Prunea, a declarat ieri, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF, ca o decizie cu 18 echipe in Liga I este una corecta si regulamentara si ca gruparea pe care o conduce trebuie sa ramana in prima liga.

"Asteptam un punct de vedere oficial si explicit din partea Federatiei referitor la numarul de echipe din sezonul viitor al Ligii I. O decizie cu 18 echipe in Liga I

Sport / stiri Sport489 vizite[ Flacara Iasiului ]

Copil de cinci ani, adus in coma la spital cu elicopterul SMURD

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 06:30

Copil de cinci ani, adus in coma la spital cu elicopterul SMURDUn accident nefericit s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, intr-o localitate din judetul Iasi. Un apel la 112 solicita ajutor in cazul unui copil accidentat la joaca.

Este vorba despre un copil de cinci ani din localitatea Popesti, judetul Iasi. Minorul se juca prin curte cand s-a petrecut accidentul. O poarta pe langa care se afla micutul s-a prabusit peste acesta, ranindu-l grav in zona capului. La fata locului s-a deplasat elicopterul SMURD, minorul fiind internat la

Actualitate / stiri Actualitate567 vizite[ Flacara Iasiului ]

Leonida Antohi: "Costel Enache este noul antrenor al echipei CSMS Iasi"

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 00:02

Leonida Antohi: "Costel Enache este noul antrenor al echipei CSMS Iasi"Presedintele Comitetului Executiv al CSMS Iasi, Leonida Antohi, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca noul tehnician al gruparii din dealul Copoului este Costel Enache.

"Nu ne-a fost usor sa numim si sa negociem cu noul antrenor al echipei. Candidati pentru postul de antrenor au fost Costel Enache si Ion Viorel. In alegerea noului tehnician am tinut cont de trei aspecte. Primul a fost ca noul antrenor sa arate preocupare pentru crearea unei echipe care sa reprezinte

Sport / stiri Sport563 vizite[ Flacara Iasiului ]

Ovidiu Mihalache a semnat cu CSMS Iasi

Joi, 20 Iunie 2013, ora 19:02

Ovidiu Mihalache a semnat cu CSMS IasiPresedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat ca jucatorul Ovidiu Mihalache a semnat un contract pe o perioada de patru ani cu gruparea din dealul Copoului.

"Am purtat mai multe discutii cu Ovidiu Mihalache, iar jucatorul a semnat cu noi un contract pentru o perioada de patru ani. Noi l-am dorit si in iarna pe

Sport / stiri Sport747 vizite[ Flacara Iasiului ]

Furtuna de saptamana trecuta si-a pus amprenta pe judetul Iasi. Iata raportul pagubelor

Joi, 20 Iunie 2013, ora 08:11

Furtuna de saptamana trecuta si-a pus amprenta pe judetul Iasi. Iata raportul pagubelorLa inceputul acestei saptamani a fost finalizata centralizarea datelor cu privire la avariile produse de fenomene meteo, in urma cu sapte zile. In perioada 21 - 23 mai, in judetul Iasi au avut loc precipitatii abundente sub forma de ploaie si grindina. Au fost afectate 19 comune, valoarea totala a pagubelor fiind estimata la 25,2 milioane lei.

In total, scurgerile de pe versanti si grindina au avariat 19 poduri si podete, peste 16 kilometri de drum judetean, aproape 40 de kilometri de

Actualitate / stiri Actualitate519 vizite[ Flacara Iasiului ]

Pietonalul din Centru nu va fi gata la termen. Primaria intra in panica

Joi, 20 Iunie 2013, ora 08:11

Pietonalul din Centru nu va fi gata la termen. Primaria intra in panicaPeste patru saptamani municipalitatea ieseana va trebuie sa receptioneze lucrarea de pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cel putin asa este precizat in proiect. In fapt, lucrarile au fost acoperite in proportie de circa 85%, progres realizat in ultimele zece luni.

Cei 15% ramasi reprezinta tronsonul cuprins intre Casa Modei (blocul Guliver) si Piata Unirii. Daca ceea ce s-a facut pana acum a fost gata in zece luni, ultimul tronson va fi finalizat la timp doar daca, incepand din acest

Actualitate / stiri Actualitate533 vizite[ Flacara Iasiului ]

Florin Prunea: "Avem de ales intre Costel Enache si Ion Viorel"

Marti, 18 Iunie 2013, ora 19:02

Florin Prunea: "Avem de ales intre Costel Enache si Ion Viorel"Presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat ca noul antrenor al grupraii din dealul Copoului va fi ales intre Costel Enache si Ion Viorel.

"In aceasta saptamana vom stabili cine va fi noul antrenor al echipei. Avem de ales intre Costel Enache si Ion Viorel. Ambii au proiecte interesante, ramane ca noi sa luam o decizie. Ieri (n.r. - duminica) si-a prezentat proiectul Costel Enache, iar astazi (n.r. - luni) a fost la Iasi Ion Viorel. Ambii au stat de vorba cu domnul primar Gheorghe

Sport / stiri Sport603 vizite[ Flacara Iasiului ]

CSMS Iasi vrea Cupa Romaniei

Marti, 18 Iunie 2013, ora 10:09

CSMS Iasi vrea Cupa RomanieiAstazi, de la ora 20.00, la Tg. Mures, echipa de futsal CSMS Iasi va intalni in finala Cupei Romaniei formatia City'us Tg. Mures. Partida va fi transmisa in direct de Digi Sport 3.

Dupa un parcurs de exceptie, iesenii au ajuns in ultimul act al competitiei, unde vor intalni una dintre cele mai bune echipe din campionatul intern. Muresenii sunt avantajati de terenul propriu, dar si de calitatea net superioara a lotului.

Chiar si asa, iesenii sunt pregatiti sa dea lovitura si sa se intoarca

Sport / stiri Sport511 vizite[ Flacara Iasiului ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Cum se foloseste corect masca si in ce locuri riscam sa ne contaminam
Medicul Razvan Socolov a oferit pe pagina sa de Facebook informatii despre folosirea corecta a ...
Vasile Puscasu isi face de cap in centrul Iasului! A luat cu japca 45 de metri din fata Hotelului Traian - locul unde politicienii vorbeau de pe scena
De cand a intrat in posesia Hotelului Traian, Vasile Puscasu isi face singur regulile si incalca ...
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara avea o alcoolemie de peste 2‰ cand a cazut pe scari
Cazul mezzosopranei de la Opera Romana Iasi este in continuare investigat de catre procurori si ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor