Ibrahimovic, pus la punct: "Mereu ai fost un bătăuș! Provocai, înjurai"

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 05:05
4997 citiri
Ibrahimovic, pus la punct: "Mereu ai fost un bătăuș! Provocai, înjurai"
Zlatan Ibrahimovic l-a supărat pe Aguerro FOTO facebook

Zlatan Ibrahimovic a inflamat spiritele în fotbalul mondial cu o declarație în care a criticat fotbaliștii Argentinei, campioni mondiali în Qatar.

„Messi este considerat cel mai bun jucător din istorie, eram sigur că va câștiga. De asemenea, sunt convins că Kylian Mbappe va mai câștiga încă o Cupă Mondială.

Sunt îngrijorat pentru jucătorii Argentinei, cu excepția lui Messi, pentru că nu vor câștiga nimic altceva. Messi a câștigat totul și va fi ținut minte, dar pe restul nu îi putem respecta, din cauza comportamentului nesportiv.

Și asta o spun eu, ca jucător profesionist de top. Este un semn că vei câștiga o dată, dar nu vei mai câștiga din nou. Nu așa se câștigă”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, în presa din Spania.

Afirmațiile lui au fost contracarate de Sergiu Aguerro, fostul internațional argentinian, prezent cu echipa în Qatar.

„Să ne amintim că și tu aveai comportament nesportiv. Îmi amintesc un meci Manchester City - Manchester United, în care eram pe bancă. Am observat cum provocai, înjurai. Te-ai luat la bătaie cu Nicolas Otamendi atunci. Mereu ai fost un bătăuș. Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta.

Te-ai certat și cu Pep Guardiola. Mă gândesc că de asta a vrut să pleci de la Barcelona. Înainte de a vorbi despre Argentina, vorbește despre naționala țării tale. Suedia nici măcar nu a fost la Mondial.

Mi-ai tratat colegii cu lipsă de respect. Eu am fost cu ei în Qatar, deci și pe mine m-ai tratat la fel. Așa că a venit rândul meu să vorbesc despre tine. Suntem campioni mondiali, Zlatan, te roade gândul ăsta. Messi e cel mai bun din lume, îmi pare rău pentru tine”, a spus Kun Aguero conform Goal.com.

#ibrahimovic, #suparat, #Aguerro, #afirmatii, #Argentina, #messi , #stiri fotbal