Ia națională - cu ce încălțări să o porți?

Advertorial
Luni, 05 Iunie 2023, ora 17:17
2651 citiri
Ia națională - cu ce încălțări să o porți?
FOTO: freepik.com

Ia românească, elementul atemporal care animă orice ținută, poate fi asortată cu ușurință și integrată în diverse stiluri vestimentare. Într-adevăr, este o piesă specifică portului popular, dar cine spune că nu va arăta bine și în combinații estetice moderne? Pentru a avea parte de rezultatul dorit, trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante în ceea ce privește asortarea. Alegerea încălțărilor reprezintă un pas esențial pentru a obține un design autentic.

Te întrebi ce poate străluci alături de o ie nationala?

Stilul casual

Ești adepta ținutelor relaxate? O ie traditionala se numără printre elementele pe care trebuie să le încerci dacă vrei să te bucuri de un stil casual ieșit din tipare.

Iată câteva idei:

  • Asortează ia cu o pereche de blugi și o geantă shopper dacă ai ieșit la cumpărărturi sau pur și simplu vrei să te întâlnești cu prietenii.
  • În ceea ce privește încălțămintea poți opta pentru o pereche de teniși. Va oferi ținutei acel element fresh, actual. Ai grijă numai la paleta cromatică. Ar fi bine să existe o complementaritate între ie și încălțări.
  • Adaugă o pereche de cercei supradimensionați și completează totul cu un coc lejer. Rezultatul? O apariție simplă, dar de impact.

Dacă tot se apropie sezonul estival, o altă variantă pe care merită să o încerci este ia în combinație cu o pereche de pantaloni scurți. Da ai citit bine. Optează pentru modelele din denim, pentru a oferi rezultatului final un look în pas cu tendințele. Poți opta inclusiv pentru fuste cu volane și espadrile comode.

Stilul elegant

Nimic nu se compară cu farmecul aparte al ținutelor elegante - mai ales atunci când sunt asortate corespunzător. O ie romaneasca oferă un plus de strălucire oricărei opțiuni, tocmai datorită motivelor unicate și a broderiilor lucrate manual.

Te întrebi care sunt regulile pe care trebuie să le urmezi pentru a-ți defini un stil sofisticat?

Ei bine:

  • O fustă tip țigaretă îți va sublinia trăsăturile și îți va oferi un aer misterios.
  • În ceea ce privește încălțămintea, pantofii stiletto vin în completarea ținutei. Se numără printre cele mai elegante opțiuni, tocmai datorită formei inconfundabile.
  • Asortează totul cu bijuterii delicate.

Dacă participi la un eveniment special și vrei să atragi toate privirile, poți opta și pentru o fustă lungă, din materiale fine.

Stilul office

Cine ar fi crezut că o ie traditionala poate fi purtată și la birou sau la conferințele de afaceri?

Dacă alegi elementele potrivite pentru a o accesoriza, vei obține în mod sigur un aspect unicat.

Iată câteva lucruri de care să ții cont în alegerea încălțărilor și pieselor vestimentare:

  • Alege o pereche de pantaloni conici sau evazați, din stofă.
  • În ceea ce privește încălțămintea, poți opta fie pentru pantofi cu toc, fie pentru mocasini din piele naturală. Sandalele nu sunt deloc indicate ținutelor office.
  • Asortează totul cu o geantă din materiale premium și o bentiță în culori neutre.

Pentru a păstra stilul sobru de la birou, e indicat să mizezi pe un model simplu de ie traditionala.

Vrei să te bucuri de un stil unicat, dar nu știi ce încălțări să alegi pentru a asorta o ie națională? Urmărește sfaturile de mai sus și obține o ținută completă!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#IE, #ie nationala, #incaltaminte, #asortare ie , #stiri life style