Kremlinul anunta ca nu sunt planificate niciun fel de intrevederi oficiale cu fostul presedinte moldovean Igor Dodon

Joi, 24 Decembrie 2020, ora 14:43
2713 citiri
Kremlinul anunta ca nu sunt planificate niciun fel de intrevederi oficiale cu fostul presedinte moldovean Igor Dodon
Igor Dodon/Facebook

Kremlinul a anuntat joi ca nu sunt planificate niciun fel de intrevederi oficiale cu fostul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, ce va sosi joi seara la Moscova, informeaza RIA Novosti.

"Nu sunt planificate in acest context niciun fel de intrevederi oficiale. Insa, pe de alta parte, el (Igor Dodon) poate veni (la Moscova) in calitate de persoana particulara si aici nu sunt niciun fel de restrictii", a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Igor Dodon a anuntat miercuri ca va pleca joi la Moscova, alaturi de primarul Chisinaului, Ion Ceban, si de vicepresedintele Parlamentului, Vladimir Batrincea. El a declarat la postul public de televiziune Moldova 1 ca va intrevederi oficiale cu presedintele Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Veaceslav Volodin, cu reprezentantul Kremlinului pentru relatia cu Republica Moldova, Dmitri Kozak, precum si cu conducerea partidelor cu care PSRM are semnate acorduri. Igor Dodon a mai spus ca va avea si intrevederi neoficiale despre care nu a vrut sa vorbeasca.

Dodon nu a participat joi la ceremonia de investire a noului presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Fostul presedinte a spus cu o zi inainte ca va participa doar la evenimentul de transmitere a puterii si ca o va astepta pe noua presedinta Maia Sandu la sediul Presedintiei, pentru a-i "transmite toate atributiile si a-i ura succes".

Cazul fetei lovite de angajatul Carrefour Brasov. "Pentru aceleasi fapte, Gigi Becali a luat niste ani de puscarie"

Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 6 din Bucuresti vor fi ridicate. Cat vor plati proprietarii

#stiri internationale, #Igor Dodon presedinte Moldova, #Maia Sandu Moldova, #Rusia, #Kremlin , #Maia Sandu