Teroristul rus Igor Ghirkin îi îndemnă pe soldații ruși din Ucraina să dezerteze. ”Mai bine stai 5 ani în închisoare” VIDEO

Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 18:21
7561 citiri
Teroristul rus Igor Ghirkin îi îndemnă pe soldații ruși din Ucraina să dezerteze. ”Mai bine stai 5 ani în închisoare” VIDEO
Fostul ofițer FSB în retragere Igor Ghirkin (Strelkov) FOTO Twitter

Dezertarea și nesupunerea față de superiori este un fenomen de masă în armata de ocupație a Federației Ruse, închisoarea fiind de preferat participării la războiul împotriva Ucrainei.

O declarație sinceră despre acest lucru a fost făcută de un sabotor rus, ofițerul FSB în retragere Igor Ghirkin (Strelkov).

Judecând după cuvintele lui Strelkov, noii mobilizați din armata rusă ar trebui să se predea ucrainenilor cu unitățile lor, fiind mai multe șanse ca ei să supraviețuiască.

„Nu vă fie frică să fiți întemnițați... Când ești bombardat cu obuze de 155 mm, când brațele și picioarele îți zboară și nu te poți ascunde nicăieri, atunci cum e să stai 5 ani în închisoare? Un avocat bun te poate scoate de acolo... Și nu te vor închide pentru un motiv simplu - închisoarea unei întregi companii este un scandal. Prin urmare, cel mai probabil, șeful pur și simplu nu va raporta că nu l-ai ascultat. Pentru că, de fapt, șeful nu înțelege care este scopul războiului”, a spus Strelkov.

Strelkov însuși este un susținător al măsurilor mai dure pentru a menține trupele sub control. El a recunoscut că în 2014, în timpul invaziei din Donbass, i-a executat pe doi dintre subalternii săi pentru furt. Sabotorul a fost recunoscut de Curtea de la Haga drept criminal de război și condamnat la închisoare pe viață pentru participarea sa la doborârea aeronavei civile din Malaezia în Donbas.

#igor ghirkin, #indemn, #soldati rusi, #dezertare, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina