Ikea retrage de pe piata saci de dormit pentru copii, vanduti si la Bucuresti

Marti, 24 Iunie 2008, ora 15:37
1952 citiri
Ikea retrage de pe piata saci de dormit pentru copii, vanduti si la Bucuresti

Grupul suedez Ikea a decis sa retraga de pe piata 63.000 de saci de dormit pentru copii din cauza a doua sesizari de la clienti privind desprinderea opritorului fermoarului in timpul utilizarii, a anuntat marti compania.

Sacii retrasi de pe piata de catre magazinul Ikea sunt de doua tipuri-unul pentru copii cu varste intre 0 si 6 luni, iar celalalt pentru cei cu varste intre 6 si 18 luni, a anuntat marti compania, citata de NewsIn.

Sacii de dormit Barnslig pentru copii sunt produsi in Indonezia si sunt vanduti din aprilie 2008 in toate magazinele Ikea din lume, cu exceptia celor din SUA, Canada si Emiratele Arabe Unite.

Numarul total al sacilor de dormit pentru copii care s-au vandut in magazinele Ikea din lume este de aproximativ 63.000 de bucati.

Saptamana trecuta grupul suedez Ikea a anuntat ca a decis sa retraga 650.000 de lampi de birou vandute incepand din 2004 in Europa, Asia si Australia, din cauza riscului de supraincalzire.

Magazinul Ikea din Bucuresti a vandut, din aprilie si pana acum, 576 de saci Barnslig, produs ce urmeaza a fi retras de pe piata din cauza unor probleme legate de opritorul fermoarului care ar putea pune in pericol viata copiilor.

Clientii magazinului din Bucuresti, care au cumparat un astfel de produs, sunt astepati de miercuri sa il returneze. Grupul suedez a precizat ca in Bucuresti nu s-au primit sesizari din parte clientilor cu privire la acest produs.

Magazinul Ikea din Baneasa a inregistrat vanzari de 87 milioane de euro in primul an de functionare in Romania, comercializand peste 11 milioane de produce de mobilier, decoratiuni si accesorii.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#ikea, #baneasa, #defect, #saci de dormit, #fermoar , #Bucuresti