IKEA recheamă un produs care poate fi extrem de periculos. Ce trebuie să faci dacă l-ai cumpărat

Marti, 21 Martie 2023, ora 10:34
2498 citiri
IKEA recheamă un produs care poate fi extrem de periculos. Ce trebuie să faci dacă l-ai cumpărat
Jocul poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite FOTO Pixabay

Reprezentanții IKEA s-au mobilizat pentru readucerea în depozite a unui produs considerat periculos pentru cei care îl utilizează.

Este vorba despre jocul multicolor pentru pescuit BLÅVINGAD considerat a avea un potențial pericol de sufocare.

IKEA îndeamnă toți clienții care dețin jocul multicolor pentru pescuit BLÅVINGAD să nu îl mai utilizeze și să contacteze compania pentru rambursarea integrală a sumei plătite.

"Siguranța este prioritatea principală la IKEA. Așadar, luăm măsuri de precauție și rechemăm jocul multicolor pentru pescuit BLÅVINGAD, din cauza unui potențial pericol de sufocare. IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute.

În ciuda acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că niturile mici de pe jucărie se pot desprinde, ceea ce duce la un potențial pericol de sufocare, în special în cazul copiilor mici. Așadar, rechemăm jocul multicolor pentru pescuit BLÅVINGAD", se arată în comunicatul IKEA.

Jocul poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

#ikea, #Ikea Romania, #produse Ikea, #rechemare produs Ikea, #joc , #produse