Cum face Ikea glume pe seama Apple

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 16:28

   

Cum face Ikea glume pe seama Apple
Compania suedeza de mobila Ikea ia peste picior Apple odata cu lansarea catalogului de produse pentru 2015. Ikea a facut o reclama care parodiaza spoturile publicitare ale celor de la Apple.

"Din cand in cand, apare ceva care ne schimba modul de viata. Un dispozitiv atat de simplu si intuitiv, a carui utilizare pare fireasca. Va prezint catalogul Ikea pentru 2015. Nu este o carte digitala sau un e-book, ci este un book book", spune Jorgen Eghammer, designerul care vorbeste in cadrul reclamei, arata Forbes.

In plus, designerul descrie catalogul intr-o maniera asemanatoare cu cea prin care Apple isi prezinta produsele.

Printre caracteristicile amuzante ale catalogului se numara faptul ca nu necesita cablu de reincarcare, interfata poate fi extinsa si are un sistem prin care poti pune semne paginilor preferate.

Pana in prezent reclama Ikea postata joi a strans peste 600.000 de vizualizari si are toate sansele sa ajunga un videoclip viral.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4714 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Sulampahar
rank 4
... plus multe alte avantaje nementionate:
1. o padure intreaga a cazut pentru catalogul book book. Numai anul acesta. La anul, alta.
2. tone de combustibil s-au ars pentru a distribui tonele de maculatura la numeroasele magazine ikea. Si alte tone la anul.
3. tone de combustibil se vor arde pentru a trimite la reciclat cataloagele 'in plus' ramase la sfarsitul anului. Si alte tone la anul.
4. Avantaj: catalogul bokk-book poate fi folosit si la toaleta, cand termini business-ul, fila cu fila.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor