IKEA retrage un leagan pentru copii - ce fac cei care l-au cumparat deja

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 16:06
4115 citiri
IKEA retrage un leagan pentru copii - ce fac cei care l-au cumparat deja
Foto: ikea.com

IKEA a decis sa retraga din magazine leaganul Gunggung, din motive de siguranta si cere clientilor care l-au achizitionat deja sa il returneze, pentru a primi banii inapoi.

Compania a explicat ca decizia a fost luata deoarece, in urma utilizarii leaganelor respective "s-a observat riscul ca sistemul de suspendare sa se desprinda de structura de suport".

"Clientii care au cumparat acest tip de leagan sunt invitati la departamentul Relatii Clienti din magazin, incepand chiar de astazi (marti, n.red.), pentru a primi inapoi suma de bani platita pe produs", informeaza IKEA Romania, intr-un comunicat remis marti presei.

Produsul se afla pe piata din 1 aprilie 2014, pana in prezent fiind vandute 22.907 de bucati, in intreaga lume. "Magazinul din Bucuresti a vandut 57 de bucati, la pretul de 79,99 lei si nu a primit nicio sesizare", precizeaza sursa citata.

"Chiar daca fiecare produs este testat inainte de vanzare, conform tuturor standardelor si legislatiei in vigoare, pot aparea incidente. Retragem de pe piata leaganele Gunggung, pentru a evita orice risc", a declarat Cindy Andersen, Business Area Manager pentru produsele pentru copii.

Compania suedeza de retail mobilier si decoratiuni detinea, in august 2014, peste 355 de magazine in 40 de tari.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#IKEA vanzari leagan, #IKEA retragere produs , #stiri Ikea