Ilan Laufer e acuzat ca a falsificat o fotografie cu romani din SUA. Ar fi adaugat sigla PSD si ar fi mintit si despre motivul intalnirii

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 13:32
7960 citiri
Ilan Laufer e acuzat ca a falsificat o fotografie cu romani din SUA. Ar fi adaugat sigla PSD si ar fi mintit si despre motivul intalnirii
Foto: Facebook/Ilan Laufer

Fostul ministru Ilan Laufer este acuzat ca ar fi falsicat o fotografie dupa o intalnire cu mai multi romani din America, astfel incat sa para ca a fost o intalnire la sediul PSD Oregon.

Initial, Marius Marin, unul dintre romanii care au participat la intalnire, a postat pe Facebook imagini de la eveniment si a scris despre subiectele discutate.

"S-au schimbat informatii, s-a discutat despre infiintarea unui Consulat in Portland, s-au schimbat idei despre zona businessului si a investitiilor, s-au discutat anumite proiecte ale comunitatii, in general informatii utile pentru ambele parti", a scris Marius Marin.

Acesta a postat aceasta imagine:

In aceeasi zi, Ilan Laufer a postat pe Facebook un mesaj despre acesta intalnire, sustinand ca a fost vorba despre lansarea organizatiei PSD Oregon.

"Astazi am pus bazele noii organizatii PSD Portland, Oregon, o noua structura extrem de importanta, situata pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

Am avut parte de o primire fantastica din partea comunitatii romanesti din Portland, carora doresc sa le multumesc si sa ii asigur ca le sunt alaturi, iar impreuna vom promova si vom dezvolta proiecte pentru toti romanii care traiesc in SUA", a scris el pe Facebook.

Ceea ce a atras insa atentia a fost ca pe pagina lui Laufer a fost postata aceeasi imagine ca cea de pe contul lui Marius Marin, doar ca a fost adaugata sigla PSD Diaspora, Organizatia PSD Oregon si steagul Americii intr-o parte si cel al Uniunii Europene in cealalata parte.

O romanca din zona, care a stat de vorba cu preotul care a participa la intalnire, a transmis pe Facebook ca acesta a fost chemat pentru a discuta despre infiintarea consulatului romanesc din Portland si pentru a primi donatii pentru biserica.

#Ilan Laufer falsificat poza, #Ilan Laufer modificat poza , #stiri Ilan Laufer