Unde va fi depus trupul lui Ilie Balaci si cand va fi condus pe ultimul drum

Duminica, 21 Octombrie 2018, ora 17:48
6001 citiri
Unde va fi depus trupul lui Ilie Balaci si cand va fi condus pe ultimul drum
Foto: Facebook / Gica Popescu

Ilie Balaci a murit duminica dimineata la varsta de 62 de ani. Moartea a venit fulgerator pentru simbolul Universitatii Craiova, echipa pentru care a jucat in cea mai mare parte a carierei sale si pentru care a castigat 3 campionate si 4 Cupe ale Romaniei.

Familia regretatului jucator a decis ca trupul neinsufletit al lui Balaci sa fie depus de luni, de la prima ora, la Biserica "Sf. Ilie" din Craiova, dupa cum scrie DigiSport.

Inmormantarea a fost programata pentru miercuri la pranz, pe data de 24 octombrie, incepand cu ora 13:00 la Cimitirul Ungureni, acolo unde oamenii care l-au cunoscut il vor putea conduce pe ultimul drum.

Cel mai probabil, el va fi adus si la stadionul "Ion Oblemenco", pentru a fi depus pe gazonul unde si-a inchinat cei mai importanti ani ai carierei de sportiv, iar un program amanuntit in acest sens urmeaza sa fie transmis de familie.

Fostul mare jucator craiovean a suferit un atac cerebral si a intrat in stop cardio-respirator, iar medicii au incercat resuscitarea, zeci de minute, dar din pacate nu s-a mai putut face nimic.

Vezi si:

D.A.

#Ilie Balaci condus pe ultimul drum, #Ilie Balaci inmormantare depunere biserica , #murit