Singurul băiat al lui Ilie Năstase a fost născut de o copilă de 13 ani! Cum a fost posibil acest lucru

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 08:13
34521 citiri
Singurul băiat al lui Ilie Năstase a fost născut de o copilă de 13 ani! Cum a fost posibil acest lucru
Ilie și Nicholas Năstase FOTO facebook

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de când Ilie Năstase a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open, la New York, un oraș în care românul a trăit aproape de 20 de ani.

De America se leagă și povestea adopției celor doi copii ai săi, Nicholas și Charlotte, eveniment petrecut în timpul căsătoriei cu fotomodelul Alexandra King.

Evenimentul a fost relatat în cartea sa autobiografică, scrisă de Debbie Beckerman. Alexandra americană îi spusese de la bun început românului că sunt şanse mici ca ea să poată naşte un copil, dar Ilie nu a luat acest lucru ca pe un impediment în calea căsătoriei. Deşi locuiau la New York, Ilie şi Alexandra au vrut să adopte un copil din România. Au venit la Bucureşti cu un pediatru francez, însă acesta n-a fost deloc încântat de copiii din orfelinatele noastre.

Atunci s-au orientat către America. Nicholas, fiul adoptiv al fostului tenismen, a fost născut în 1987 de o copilă de 13 ani din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de clasă, şi nu-şi permitea să crească copilul.

Încântaţi de ceea ce le-a adus în viaţă Nicholas, Năstase şi soţia sa au decis să mai înfieze un copil şi aşa a apărut Charlotte, născută în 1990, de o mamă din Miami.

Ilie Năstase este în relații foarte bune cu Nicholas, care l-a vizitat de mai multe ori și la București. Nicholas locuiește în New York și este burlac. S-a despărțit de celebra lui logodnică Dolly, Darlene Shawlinski, alături de care a venit de multe ori în România, dar și de următoarea iubită, o italiancă focoasă pe nume Alessia Ciardi.

Nu la fel de apropiată este și relația dintre Năstase și fiica sa adoptivă, Charlotte, mai ales după ce aceasta și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă dedicată adulților. Cei doi au avut mai multe dispute publice, fata susținând chiar că Ilie i-ar fi recomandat să se sinucidă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internaţională...
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#Ilie Nastase, #Nicholas Nastase, #fiu adoptiv, #nascut fata 13 ani, #adoptie controversata , #stiri tenis