Ilie Năstase, evacuat din complexul de lux al prietenului său Ion Ţiriac. Deși plătea o chirie simbolică, acumulase restanţe majore

Joi, 04 August 2022, ora 15:24
42894 citiri
Ilie Năstase, evacuat din complexul de lux al prietenului său Ion Ţiriac. Deși plătea o chirie simbolică, acumulase restanţe majore
Ilie Năstase alături de Ion Țiriac FOTO Hepta

Ilie Năstase a fost evacuat miercuri seară, 3 august, din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, care îi aparţine miliardarului Ion Ţiriac, unde locuia de doi ani.

Fostul tenismen şi-a luat bagajele din locuinţa pusă la dispoziţie de prietenul său de o viață şi s-a mutat într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureștiului, tot cu chirie.

Deşi avea o chirie specială, aproape simbolică, Năstase a adunat restanţe majore la “Stejarii”, fiind convins că prietenia cu Ion Ţiriac îl “pune la adăpost”, potrivit ProSport.

Luna acesta contractul de închiriere a expirat, iar reprezentanţii complexului n-au mai fost de acord cu prelungirea acestuia, deși Năstase solicitase acest lucru, după ce de mai multe luni nu și-a plătit chiria.

Marele tenismen a confirmat pentru Prosport că a părăsit locuinţa din complexul lui Ion Ţiriac, administrat de fiul acestuia, Ion Ion. "A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!", a declarat Ilie Năstase.

Acesta a refuzat să comenteze decizia reprezentanţilor "Stejarii", care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

După ce a fost proprietar timp de aproape cinci decenii, Ilie Năstase a decis în 2020 să vândă vila din Primăverii primită gratuit pe timpul lui Nicolae Ceauşescu.

Casa în care a locuit cu majoritatea nevestelor sale şi care i-a cam adus ghinioane de-a lungul timpului, a fost vândută cu jumătate de milion de euro.

#Ilie Nastase, #evacuat, #complex rezidential lux, #Ion Tiriac, #datorii, #chirie , #stiri Ilie Nastase