Tiriac sare in apararea lui Ilie Nastase: Iata ce spune despre scandalurile provocate de "Nasty"

Luni, 18 Decembrie 2017, ora 21:27
5372 citiri
Tiriac sare in apararea lui Ilie Nastase: Iata ce spune despre scandalurile provocate de "Nasty"
Foto: Hepta

Ion Tiriac a sarit din nou in apararea fostului sau coleg din echipa de Cupa Davis a Romaniei dupa scandalurile pe care le-a provocat in vara acestui an.

Tiriac sustine ca declaratiile lui Ilie Nastase referitoare la copilul Serenei Williams au fost exagerate, in timp ce aluziile cu tenta sexuala facute la adresa capitanului echipei de Fed Cup a Marii Britanii nu au fost altceva decat o gluma.

"Cat despre Serena si cafea... cred ca e o gluma proasta si niste zapaciti care fac nu din tantar armasar, dar care sunt niste psihopati care nu mai poti sa spui cafea cu lapte, nu mai poti sa spui verde, alb, negru, nu stiu ce... Nastase e unul dintre cei care in Africa faceam pentru albi, negri, verzi, toate culorile. N-am deosebit niciodata copiii.

Iar cealalta treaba cu afront sexual, astazi a ras toata lumea. Erau 40 care radeau, iar a doua zi i-a facut avansuri sexuale? Pai Nastase are nevoie sa-i faca avansuri sexuale domnisoarei aleia? Dupa cate stiu eu e insurat si cu alta categorie de doamna", a declarat Tiriac la Telekom Sport.

Ilie Nastase a provocat un scandal urias in vara acestui an dupa ce a declarat despre copilul Serenei Williams ca va avea culoarea "ciocolata cu lapte".

Imediat, el a dat un adevarat recital de obraznicie la jocul dintre Romania si Marea Britanie, din Fed Cup, jignind o jurnalista, facand o jucatoare sa planga si glumind nepermis cu antrenorul britanicelor.

Federatia Internationala l-a suspendat pe fostul numar 1 ATP dupa aceste scandaluri.

#Ilie Nastase scandal tenis, #Nastase Tiriac scandal Tenis, #Tiriac apara Nastase , #Ion Tiriac