Ilie Nastase, despre eliminarea Simonei Halep si nervii Mihaelei Buzarnescu de la Wimbledon - Interviu

Marti, 17 Iulie 2018, ora 08:03
13901 citiri
Ilie Nastase, despre eliminarea Simonei Halep si nervii Mihaelei Buzarnescu de la Wimbledon - Interviu
Foto: Hepta.ro

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a analizat rezultatele inregistrate in turneul de la Wimbledon, unde Simona Halep si Mihaela Buzarnescu s-au oprit in turul trei, iar Serena Williams a fost invinsa in finala.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Nastase a afirmat ca nu se astepta ca turneul de la Wimbledon sa fie marcat de atat de multe surprize, care au ajutat-o pe Serena Williams sa ajunga in finala.

Totodata, Nastase a pus eliminarea rapida a Simonei pe seama relaxarii, dar crede ca sportiva trebuie sa-si gaseasca rapid motivatia in continuare.

In ceea ce priveste situatia Mihaelei Buzarnescu, Nastase i-a recomandat sa nu se mai enerveze cand conduce.

Iata interviul acordat Ziare.com de Ilie Nastase:

Cum ati trait acest Wimbledon? V-a surprins infrangerea Serenei Williams din finala?

Au fost mai multe surprize, parca prea multe. Mai multe ca oricand. Poate nu au fost pregatite, nici nu sunt multe turnee inainte de Wimbledon. Este greu pentru toata lumea pana la urma, conditiile sunt aceleasi. Sa nu uitam cu cine a jucat Serena. Surprizele au fost bune pentru Serena, au ajutat-o. N-a mai intalnit jucatoare importante. Ramane de vazut daca va mai putea castiga un Grand Slam de acum inainte.

Simona Halep a fost eliminata in turul trei. E greu sa revii dupa euforia castigarii unui Grand Slam? Ce ar trebui sa faca de acum inainte?

Este greu sa te intorci in circuit dupa ce ai castigat un Grand Slam pentru ca te relaxezi. Nu i s-a intamplat doar ei, au patit-o si alte jucatoare inainte. Urmatorul ei obiectiv este Olimpiada, dar mai e pana atunci. Iar daca s-a inscris la turnee trebuie sa joace. Acum merge in Statele Unite si trebuie sa joace si acolo, sa ia fiecare turneu in parte.

Si Mihaela Buzarnescu a avut un parcurs bun la Wimbledon, dar totusi este foarte nervoasa. Sunt bune aceste iesiri nervoase?

Daca asa se simte ea cea mai bine, probabil ca o ajuta. Si eu ma enervam pe teren, dar ma enervam cand pierdeam. Dar cand conduci nu te mai enervezi, nu? Eu asa gandesc. Ma enervez cand pierd, dar cand sunt in avantaj de ce sa mai fiu nervos? Fiecare face cum crede mai bine pentru el pana la urma. Daca pe ea o ajuta sa reactioneze asa, e bine.

La masculin s-a nascut o controversa in privinta setului decisiv. Ar fi bun un tie-break si in setul decisiv, asa cum au cerut jucatorii?

Ar trebui sa fie un tie-break in decisiv. Bine, si in acest an a fost o exceptie cu aceste doua meciuri lungi. Nu s-a mai jucat de mult, dar au fost meciuri interesante, si-au facut serviciul. Ar fi bine pana la urma sa ajungem la un tie-break in decisiv.

Veti merge la turneul de la Bucuresti? Riscam sa il pierdem si sa fie ultima editie.

O sa ma duc intr-una din zile, dar nu stiu inca in ce zi. Am auzit ca este posibil sa pierdem si acest turneu ca expira licenta. Ar fi urat sa-l pierdem. Ati vazut ce s-a intamplat cu turneul de baieti. Noi trebuie sa-l aducem inapoi, dar vad ca in loc sa-l aducem riscam sa mai pierdem un turneu.

Cand eram la Federatie, am facut 15 turnee pentru ca jucatoarele sa aiba unde sa joace. Si uite ca au mai crescut niste fete pe acolo. Dar cine a venit dupa a zis ca sunt prea multe. Nu stiu cum mai e acum, noi am avut atunci noroc ca am mai gasit niste bani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ilie Nastase Simona Halep, #Ilie Nastase Mihaela Buzarnescu , #stiri Ilie Nastase