Ilie Nastase, despre Simona Halep si Indian Wells - interviu

Joi, 13 Martie 2014, ora 12:57
13698 citiri
Ilie Nastase, despre Simona Halep si Indian Wells - interviu
Foto: Libertatea

Ilie Nastase a vorbit despre prestatia Simonei Halep la Indian Wells, sansele de a ajunge pe primul loc in clasamentul WTA si punctele slabe ale tenismenei noastre.

Intr-un interviu acordat site-ului Ziare.com, fostul mare tenismen roman crede ca Simona are forta de a cuceri trofeul la Indian Wells, chiar daca n-a urmarit partidele din SUA.

"Nu m-am uitat la turneu, pentru ca se joaca tarziu. Totusi, cred ca are sanse serioase la cucerirea trofeului, unul foarte important. E un turneu din seria Masters, premergator Roland Garros-ului", a spus Ilie Nastase.

"Nasty" ne-a vorbit si despre punctele slabe ale tenismenei nascute la Constanta: "Trebuie sa-si imbunatateasca serviciul".

Ilie Nastase n-a ratat ocazia de a o ataca pe fosta sefa a Federatiei Romane de Tenis: "Acum vedem cat de mult au contat turneele futures organizate de mine".

Dar iata interviul Ilie Nastase l-a acordat site-ului Ziare.com:

Cat de mare e turneul de la Indian Wells?

Indian Wells face parte din seria Masters, deci e destul de mare. E un turneu important, premergator Roland Garros-ului. Plus ca are premii de aproape 6 milioane de dolari.

Au contat turneele futures, pentru care ati fost criticat, in cresterea Simonei Halep?

Cred ca da. La un moment dat, doamna care a venit la Federatie dupa mine (Ruxandra Dragomir - n.red.) spunea ca se juca prea mult tenis. Uite ca-si fac efectul acele turnee.

Are forta Simona de a castiga Indian Wells?

Nu ma uit la tenis la orele alea, asa ca nu-i stiu adversarele. Totusi, cred ca are sanse.

Dar la locul 1 in clasamentul WTA?

Depinde doar de ea. Trebuie sa prinda o forma foarte buna la un turneu de Grand Slam si atunci increderea iti vine automat.

Aveti vreun sfat pentru ea, ce-ar trebui sa-si imbunatateasca?

Sa-si imbunatateasca serviciul.

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in semifinalele turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5.9 milioane de dolari.

Simona Halep, in semifinale la Indian Wells

In semifinale turneului de peste Ocean, tenismena in varsta de 22 de ani o va intalni vineri seara pe poloneaza Agnieszka Radwanska (locul 3 in clasamentul WTA), intr-o partida transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

In urma evolutiei de la Indian Wells, Simona si-a asigurat urcarea pana pe locul 5 in clasamentul WTA, care va fi dat publicitatii la inceputul saptamanii viitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Ilie Nastase evolutie Simona Halep, #Ilie Nastase Simona Halep Indian Wells , #stiri Ilie Nastase