Ilie Nastase: "Nu mai am ce cauta in tenis"

Joi, 14 Februarie 2008, ora 07:58
1903 citiri
Ilie Nastase: "Nu mai am ce cauta in tenis"

Dupa ce a demisionat de la conducerea Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase a anuntat in cadrul emisiunii sportive "Anti-Fotbal" motivele care l-au determinat sa ia o astfel de decizie.

"Mi-am dat demisia pentru ca mi-am dat seama ca nu am ce cauta in tenis. Se intampla asa si cu ceilalti sportivi, tara asta a fost confiscata de securitate in sport, bani si politica", a declarat fostul tenismen.

"De 8 ani ma bat. Jucatorii sunt corupti toti in Romania, totul este perfect. Sunteti prea putini cei care va doriti sa apara ceva in tara asta. Iar in spatele afacerii clubului Vointa este un general al securitatii si un fost ministru. Pana si judecatorii sunt corupti. Noi suntem singura tara, o tara tanara, care nu avem de o academie, de o baza sportiva. Proiectul contine o sala de 10 - 12,000 de locuri, nu puteam risca sa jucam la Polivalenta, acea sala va pica la un cutremur", a adaugat Nasty.

Referitor la terenul pe care fostul jucator vroia sa ridice baza sportiva, acesta a spus ca s-a judecat pentru evacuarea celor de acolo inca din 2003, dar procesul este unul fara sfarsit.

"Nu ne certam in tribunale pentru teren ci pentru evacuarea celor de acolo. Este un proces de evacuare din 2003. O judecatoare, cand vine proprietarul cu toate dovezile, ea ii da dreptate celui care administreaza si nu are nici un act. Nu are acte pe acel teren, iar cei de la Vointa, impreuna cu Securitatea, au cerut stramutarea in provincie, din cauza faptului ca d-nul Nastase influenteaza justitia, iar eu nici macar nu eram implicat in dosar", a incheiat fostul tenismen.

Joacă mai bine ca niciodată, dar e obligată să se retragă din tenis la 30 de ani: ”O situație profund personală”
Joacă mai bine ca niciodată, dar e obligată să se retragă din tenis la 30 de ani: ”O situație profund personală”
Americanca Danielle Collins (30 de ani), locul 53 WTA, aflată la ultimul său sezon în circuitul mondial, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului WTA 1000 de la Miami. În sferturi,...
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004....
#Ilie Nastase, #retragere, #declaratie, #frt , #stiri Ilie Nastase