Ilie Nastase: Sorana Carstea ne poate ajuta in Fed Cup, Tiriac m-a rugat sa vin si sa stau pe scaun

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 18:23
5407 citiri
Ilie Nastase: Sorana Carstea ne poate ajuta in Fed Cup, Tiriac m-a rugat sa vin si sa stau pe scaun
Foto: Facebook/ Sorana Cirstea

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup, Ilie Nastase, a declarat vineri ca Sorana Carstea, singura jucatoare romana calificata in optimile la Australian Open, poate ajuta Romania in meciul din 11-12 februarie, cand este programata intalnirea cu Belgia din Fed Cup.

El a adaugat ca nu avut niciun conflict cu Sorana Carstea, chiar daca in presa sportiva au aparut declaratii dupa preluarea postului de capitan nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei.

"Ma bucur pentru Sorana ca s-a calificat. Eu nu am avut niciodata nimic cu ea, ce sa am? Din pacate se cauta scandalul in presa. Daca joaca bine, eu ma bucur. Uite, vine meciul acum cu Belgia si ea ne poate ajuta.

Federatia i-a trimis deja convocarea, e deja in lot. Avem nevoie de ea mai ales acum in situatia asta, ca in afara de Halep, inteleg ca e accidentata si Niculescu. Repet, eu nu am nimic cu Sorana si cu nimeni.

Pe mine m-a rugat Tiriac sa vin sa ajut la Fed Cup si o sa stau si eu acolo pe scaun. Nu am luat locul nimanui, asta trebuie sa inteleaga toata lumea", a explicat Nastase.

Fostul tenismen a mentionat ca rezultatul Soranei Carstea din turul trei este cu atat mai notabil cu cat nu se astepta multa lume ca ea sa ajunga pana in optimile de finala ale turneului Australian Open.

"Este foarte bine ca avem o reprezentanta in optimile de finala, ma bucur pentru Sorana. E cu atat mai important cu cat nu cred ca se astepta multa lume ca ea sa ajunga aici. Inainte de inceperea turneului nu avea prea multe sanse sa joace in optimi", a mentionat Ilie Nastase.

La sfarsitul lunii octombrie, Sorana Carstea spunea ca i se pare "ciudata si suspecta" numirea lui Ilie Nastase in functia de capitan nejucator al echipei de Fed Cup.

Ulterior, Nastase a atacat-o pe Sorana Carstea: "Nici nu stiu cine e acea duduie, s-a terminat cu nepotismele!", insa a spus ca este dispus sa o primeasca in lot daca aceasta va avea rezultate bune.

Acum cateva zile, fostul lider ATP a explicat cum va face selectia pentru Fed Cup: "Poate asa nu se mai supara madam Carstea".

Ilie Nastase, despre noul sau rol: O sa fiu cuminte, n-o sa fac scandal

Sorana Carstea s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe americanca Alison Riske, in doua seturi, cu 6-2, 7-6 (2).

Carstea a reusit cel mai bun rezultat al sau la Melbourne, dupa doua prezente in turul al treilea, in 2012 si 2013. Cea mai buna performanta la un turneu de Mare Slem pentru ea ramane sfertul de finala din 2009, de la Roland Garros.

Sorana Carstea, care si-a asigurat un cec de 220.000 de dolari australieni si 240 de puncte WTA, o va intalni in optimi pe spaniola Garbine Muguruza, a saptea favorita.

Meciul Romania - Belgia, din turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup va avea loc in perioada 11-12 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ilie Nastase Sorana Carstea Fed Cup, #Sorana Carstea optimi Australian Open, #Sorana Carstea meci Fed Cup, #sorana carstea victorie australian open , #stiri Ilie Nastase