O publicatie internationala, apel catre Ilie Nastase si Ion Tiriac: E timpul sa faceti asta

Joi, 27 Aprilie 2017, ora 12:10
23937 citiri
O publicatie internationala, apel catre Ilie Nastase si Ion Tiriac: E timpul sa faceti asta
Foto: FRT

Scandalul pornit dupa reactia lui Ilie Nastase la vestea ca Serena Williams e insarcinata continua sa faca valva in presa internationala.

"Sa vedem ce culoare va avea, ciocolatiu?", a spus Nastase inaintea jocului din Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, iar o publicatie internationala il indeamna pe Nastase sa-si ceara scuze.

De asemenea, publicatia in cauza considera ca bunul sau prieten, Ion Tiriac, ar trebui sa intervina si sa-l sfatuiasca sa procedeze astfel.

"Ion Tiriac, un alt mai fost sportiv roman, a spus despre el: 'Nastase nu are doi plamani, ci doua inimi'. E timpul ca Nastase sa-si arate cele doua inimi si sa-si ceara scuze", noteaza publicatia Mid-Day.

"Nastase e fraier ca nu-si cere scuze Serenei pentru acel comentariu, iar Tiriac ar trebui sa-l indemne sa-si arate cele doua inimi", continua sursa citata.

Serena Williams, replica dura pentru Ilie Nastase: Nu imi e frica, spre deosebire de tine. Nu sunt lasa

Totusi, Ilie Nastase nu considera ca afirmatia facuta poate fi catalogata drept rasista si e convins ca nu are de ce sa-si ceara scuze.

Serena Williams revine cu noi declaratii despre Ilie Nastase

Alte episoade cu Ilie Nastase in prim plan

Sursa citata aminteste de alte episoade in care Ilie Nastase a fost in centrul unor scandaluri din cauza declaratiilor rasiste.

"Nastase e un caracter de care lumea tenisului are nevoie, dar fara rasism. Chiar daca i se par normale, comentariile despre copilul Serenei sunt inacceptabile. La fel cum au fost si cele la adresa lui Arthur Ashe sau Vijay Amritraj, pe vremea cand juca tenis", se arata in continuarea articolului.

Ilie Nastase (70 de ani) risca sa fie suspendat drastic de Federatia Internationala de Tenis ca urmare a comentariilor despre copilul Serenei, dar si dupa scandalul de la Fed Cup.

I.G.

#Ilie Nastase copil Serena, #Ilie Nastase comentarii Serena , #stiri Ilie Nastase