Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ilie Sarbu: Blaga pregatea de doua luni birourile in care urma sa se mute

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 23:16
2424 citiri
Ilie Sarbu: Blaga pregatea de doua luni birourile in care urma sa se mute

Dan Nica avea informatii inca de acum doua luni potrivit carora Vasile Blaga vorbea cu angajatii Ministerului de Interne si pregatea "birourile in care sa se mute", a declarat luni seara ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

"In urma cu aproximativ doua luni, domnul Nica avea informatii, fiindca lucra la Ministerul de Interne, nu la Agricultura sau Cultura, ca domnul Blaga are intalniri cu anumiti fosti angajati ai Ministerului de Interne, pregatea schema si birourile in care se va muta", a declarat Ilie Sarbu, la Realitatea TV.

Mai mult, Dan Nica a facut declaratiile despre fraudarea alegerilor "tot in calitate de ministru de Interne", si nu vede "unde a fost greseala cand a spus acest lucru".

PSD isi asuma declaratia lui Dan Nica, adauga Ilie Sarbu, sustinand ca se pregatea, intr-adevar, o frauda electorala la alegerile prezidentiale.

"A spus-o si domnul Mircea Geoana, si eu si colegii mei o sustinem, ca se pregatea o frauda electorala", a declarat Sarbu.

In plus, Ilie Sarbu sustine ca Dan Nica avea si dovezi care sa ateste faptul ca autocarele fusesera inchiriate pentru perioada alegerilor prezidentiale. "Afirmatiile domnului Nica s-au dovedit a fi verificate", a declarat Sarbu.

Pe de alta parte, Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, invitat la Realitatea TV, a tinut sa precizeze ca Dan Nica nu a putut sa prezinte, in fata premierului Emil Boc, "nici macar doua firme" de transport care sa aiba autobuzele si microbuzele inchiriate, in conditiile in care in Romania exista peste 40.000 de autobuze si microbuze.

Premierul Emil Boc a anuntat, luni, remanierea ministrului de Interne Dan Nica, pe fondul declaratiilor acestuia privind o eventuala frauda la alegerile prezidentiale.

Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, a declarat insa ca PSD mentine sprijinul politic pentru Dan Nica si, daca acesta va fi demis, intreg grupul ministerial al PSD va parasi Guvernul.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ilie Sarbu, #Blaga pregatea birourile, #remaniere doua luni , #ministrul Agriculturii
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Exprimare de ministru "Vasile Blaga vorbea cu angajatii Ministerului de Interne si pregatea "birourile in care sa se mute",