Ziare.com

Alegeri parlamentare 2012: Ce avere are Ilie Sarbu

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 22:50

   

Alegeri parlamentare 2012: Ce avere are Ilie Sarbu
Liderul senatorilor PSD din Parlament, Ilie Sarbu, care candideaza din partea USL pentru un loc de deputat in Timis, mentioneaza in declaratia de avere un apartament in Bucuresti, un autoturism Land Rover, un ATV, dar si mai multe bijuterii de aur si argint sau tablouri de valoare.

Potrivit declaratiei de avere din dosarul de candidatura depus in 15 octombrie la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Timis, Ilie Sarbu detine un apartament de 175 metri patrati in Bucuresti, pe care l-a cumparat in anul 2009, dar si terenul de sub constructie, de 104 metri patrati.

De asemenea, el are un autoturism Land Rover cumparat in anul 2010 si un ATV cumparat anul acesta.

Ilie Sarbu detine bijuterii din aur si argint in valoare de 35.000 de euro, dar si tablouri in ulei in valoare de 16.000 de marci germane si tablouri in tempera si tus, in valoare de 10.000 de euro.

Liderul Grupului PSD din Senat are o asigurare de viata, la Unita, din anul 1993, de 13.500 lei, doua conturi curente la BCR de peste 9.000 de lei, dar si un al treilea cont la aceeasi banca in care are doar 3,11 euro.

Ilie Sarbu mai are alte cinci depozite bancare tot la BCR, in care are peste 68.000 de euro.

La capitolul "Venituri", Ilie Sarbu a trecut, in declaratia de avere salariul de la Senat in valoare de 55.488 lei, aferent anului fiscal 2011.

In declaratia de avere depusa in iulie la Senat, Sarbu nu mentiona inca ATV-ul.

Conform declaratiei de interese, Ilie Sarbu este presedinte de onoare al Societatii Culturale "Banatul" din Timisoara. De asemenea, el este presedinte al Asocietiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din judetul Timis si membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania.

Ilie Sarbu candideaza pentru un post de senator in Colegiul 4, zona Faget, in judetul Timis. Contracandidatii sai sunt Marinel Pasca (ARD), Ioan Iovescu (PP-DD), Szabo Adal (UDMR), Dorel Bujorean (PRM) si Adrian Gociu (independent).

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 3662 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ar fi trebuit sa stati de o parte, domnule!

Sunteti prea multi din familie in politica...mai lasati-i si pe altii...

 

Păi cum să stea deoparte, cine le mai aranjează funcțiile și

ascensiunea, celor dragi.
Cine mai face blaturile de orice fel, arătandu-ne nouă că uslașii sunt "in război total" cu ardzoii, cand ei de fapt chiar la alegerile acestea au aranjat un BLAT TOTAL, altfel cum credeți că Băsescu l-ar fi pus pe Ponta prim-ministru.
Inainte a fost așa:
- a fost retras Blaga de la MAI, adus la partid ca mană forte.
- pus Guvernul Boc să-și dea demisia necondiționat, inainte de alegeri locale, pentru ca USL să fie sigur de tranzacție.
- instalat Guvernul Ponta pentru a se ocupa de alegeri și chiar referendum.
- iar acum pentru alegerile din decembrie, se vede de la o poștă că-i BLAT TOTAL. Fiecare ștab de la USL și ARD are contracandidat de la adversar un "om de paie", pentru a putea caștiga chiar din prima, asigurandu-se astfel mandate numai pentru cine vor ei.
Oricum, este "războiul lor" și nu lupta noastră, dar vor ieșii prin ușa din dos a politicii actuale-poporul s-a deșteptat și va face ce trebuie.
Schimbarea se va face, mai devreme sau mai tarziu și numai atunci cand nu vom mai alege candidații propuși de USL, ARD și sateliții lor, precum PP-DD, iar mai nou a intrat in joc și Partida Romilor.
Asta este - Troc pe Viitorul Nostru, in folosul lor, cat mai le-o ține. Urmează "vai și-amar".

marci germane???????????

mai sa fie

 

Tragetia-si fata in pp-uu-ll-hhaa de cocalar mizerabil

Unde ppiisdhha maathhi sunt cei 80% de romanasi care il voiau jos pe marinar???Jeg orrdinarr ti-aii cocotat Plagiatorul in fruntea kkaakkattuului de partid.

 

aceias de 22 de ani

da oare in tara asta nu mai sunt altii de canditat aceleas fete de 22 de ani

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor