Cand nu stie stanga ce face dreapta - PSD afla din presa de masurile lui Nicolaescu

Marti, 12 Martie 2013, ora 15:38
2610 citiri
Cand nu stie stanga ce face dreapta - PSD afla din presa de masurile lui Nicolaescu
Foto: Arhiva

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat marti ca a aflat din presa despre proiectul care prevede desfiintarea CAS judetene, iar ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu nu a discutat si cu social-democratii despre acest subiect.

"Nu s-a discutat in USL si domnul Nicolaescu voia sa vina luni si sa prezinte in USL acest subiect. Eu am aflat din presa", a declarat Sarbu, intr-o scurta interventie la B1 Tv.

"Inca mai cred in idealurile nostre comune (ale USL - n.red.), chiar daca apar puncte de vedere care nu sunt in concordanta cu ceea ce ne dorim noi, PSD-ul", a adaugat Sarbu.

Nicolaescu desfiinteaza directiile de sanatate publica judetene si CAS judetene

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca, in urmatoarele zile, va desfiinta directiile de sanatate publica si casele judetene de asigurari de sanatate. Nicolaescu a mentionat ca proiectul "nu este o noutate", fiind anuntat si de vicepremierul Liviu Dragnea si prezentat in Guvern saptamana trecuta, dar deocamdata nu a fost supus dezbaterii publice.

Nu stie stanga ce face drepata

Parerile social-democratilor si cele ale liberalilor difera si in ceea ce priveste cooptarea lui Mihai Stanisoara in PNL. Ilie Sarbu a criticat PNL-ul pentru ca l-a primit pe fostul lider PDL, apreciind ca "traseismul nu mai este util acum, ca avem majoritate".

"Sunt doua puncte diferite: au fost acceptati traseisti doar in perioada in care noi voiam sa schimbam guvernarea, traseismul nu mai este util acum, ca avem majoritate. Dar dupa alegeri, dupa ce oamenii ne-au votat si ne-au creditat cu un procent destul de mare, nu mai e util sa incurajam aceasta migratie poltica, mai ales ca toti am combatut-o", a completat Dragnea.

USL-ul este impartit in doua si in ceea ce priveste prezenta la discursul din Parlament al presedintelui Basescu.

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat ca va fi prezent la sedinta de plen in care presedintele va sustine discursul, la fel cum vor face si parlamentarii PSD, nu insa si cei ai PC. In schimb, presedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat ca nu va participa la discursul lui Traian Basescu din Parlament, motivand ca, in opinia sa, acesta nu este un presedinte legitim al Romaniei si, ca atare, nu este interesat sa-i asculte mesajul.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...