Ilie Sarbu: Basescu vrea sa dea foc Romaniei, se apropie de dementa

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 19:36
4623 citiri
Ilie Sarbu: Basescu vrea sa dea foc Romaniei, se apropie de dementa
Foto: Digi 24

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a comentat anuntul presedintelui Traian Basescu de a nu semna memorandumul negociat de Guvern cu FMI si Banca Mondiala afirmand ca gestul acestuia este "iresponsabil, care se apropie de dementa".

"Gestul este unul iresponsabil dincolo de asta arunca tara in haos sau poate chiar asa vrea sa dea foc Romaniei, se apropie de dementa", a declarat Sarbu.

"A ajuns in pragul falimentului mental, vrea sa distruga tot nu stiu daca trebuie lasat sa fac lucrul asta, insa asta nu depinde de mine. Cred eu ca va trebui sa gasim o formula sa-l aduce la realitate pe domnul Basescu, el traieste in alta realitate (...) Eu cred ca a atins la ora actuala culmea dementei, lucrurile sunt grave si ar trebui sa fie mai atent la ceea ce face.

Parlamentul, noi, tara, ce facem daca Basescu nu mai vrea sa faca nimic si vrea sa duca Romania in faliment si noi stam s ne uitam? Nu stiu ce trebui facut, sigur dvs va ganditi acum la suspendare, nu putem sa-l lasam sa nenoroceasca o tara intreaga ca a vista el noapte urat sau i se termina viata politica", a comentat Ilie Sarbu decizia presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu a anuntat, luni seara, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca nu semneaza memorandumul cu FMI, din cauza accizei de sapte eurocenti la combustibili.

Basescu: Nu semnez memorandumul cu FMI, din cauza accizei la carburanti

Totodata, Traian Basescu a aratat cu degetul catre banii pe care alesii locali ii vor primi in anul 2014, precizand ca este vorba de circa 1,5 milioane de lei, aceasta fiind doar o parte din suma care ar putea fi obtinuta la buget pentru a nu se impune cresterea pretului benzinei si motorinei.

Potrivit sefului statului, cresterea efectiva la pompe va fi de 12 eurocenti, adica de peste 50 de bani pe litru, insemnand o majorre cu 8 la suta pretului carburantilor, ceea ce ar anula cresterea pensiilor si a salariului minim, precum si a salariilor medicilor si profesorilor.

M.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ilie Sarbu Basescu acord FMI, #Ilie Sarbu Basescu dementa , #PSD