Ilie Sarbu o ironizeaza pe Roberta Anastase

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 19:49
1933 citiri
Ilie Sarbu o ironizeaza pe Roberta Anastase
Foto: Arhiva

Presedintele grupului senatorilor social democrati, Ilie Sarbu, a comentat pe marginea presupusei incalcari a regulamentului celor doua Camere, din cadrul plenului reunit de marti, spunand ca s-ar asigura majoritatea necesara, daca voturile ar fi numarate de Roberta Anastase.

"E mai usor sa numere doamnna Roberta Anastase si ei ii va da intotdeauna majoritatea de care are nevoie si votul pe care Puterea il poate exprima ca lucrurile sa iasa asa cum isi doreste", a declarat Sarbu, anunta Mediafax, preluat de B1 Tv.

Comentariul ironic al social democratului are la baza actiunea presedintelui Camerei Deputatilor, din septembrie anul trecut, cand la votul pentru Legea Pensiilor aceasta a numarat 170 de voturi, desi in sala erau prezenti doar 80 de deputati.

PSD a anuntat miercuri ca va depune plangeri penale impotriva democrat-liberalilor Roberta Anastase, Ioan Oltean si Daniel Buda.

Presedintele Camerei Deputatilor, viceperesedintele Camerei si presedintele Comisiei Juridice sunt acuzati de social democrati ca au aprobat niste rapoarte ilegale in sedinta plenului reunit, care a avut loc marti.

PSD depune plangere penala impotriva lui Anastase, Oltean si Buda

Deputatul PNL, Eugen Nicolaescu, a anuntat miercuri ca vor fi sesizate si comisiile juridice din Parlament, dar si alte institutii abilitate, ca Roberta Anastase si Ioan Oltean au incalcat regulamentului Camerei Deputatilor.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, respinge acuzatiile pe care i le-au facut parlamentarii USL si sustine ca singura lor politica este cea a obsesiilor.

"Este binecunoscut faptul ca singura politica a USL, observata de toata lumea, este lupta cu Traian Basescu. In lipsa oricarei viziuni si in spiritul acestei politici, USL nu stie altceva decat sa reclame periodic, pe oriunde se poate, asa zisele ilegalitati facute de reprezentantii PDL in Parlament. Constatam astfel, pe drept cuvant, ca singura politica a USL este cea a obsesiilor. In ceea ce ma priveste, resping categoric acuzatiile gratuite, nefondate si neserioase facute la adresa mea de liderii parlamentari ai USL", a declarat Roberta Anastase.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Ilie Sarbu Roberta Anastase, #plangere penala USL Roberta Anastase, #scandal plen Camera Deputatilor , #PSD