Ilie Sarbu: PSD are candidat la presedintie - pe Crin Antonescu

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 10:08
1820 citiri
Ilie Sarbu: PSD are candidat la presedintie - pe Crin Antonescu
Foto: Ziare.com

Partidul Social Democrat are candidat la presedintie - pe Crin Antonescu, a declarat luni vicepresedintele partidului, Ilie Sarbu, lider al senatorilor social-democrati.

In opinia acestuia, presedintele Traian Basescu "se face ca nu stie" acest lucru atunci cand face afirmatii potrivit carora PSD va avea propriul candidat la presedintie. "PSD are candidat, asta nu stie dl. Basescu sau se face ca nu stie. Acuma ne poarta de grija.

PSD face parte dintr-o coalitie, alianta, si are candidat la presedintie - pe dl. Crin Antonescu, votat in trei congrese. De aici si pana la interpretarile care se fac zilnic dintr-o directie sau alta, e drum lung", a spus Ilie Sarbu la Antena 3.

Potrivit lui Sarbu, "Traian Basescu e maestru la grija fata de PSD".

Senatorul PSD a comentat si afirmatia sefului statului conform careia ar fi anormal si nedemocratic ca cel mai mare partid din Romania - PSD - sa nu aiba candidat propriu la presedintie.

"Dar cum a ajuns presedinte cand era cu lacrimi si cu schimbarea candidatului era democratic? Dansul n-are nicio vina, pana la urma vina o poarta cei care il fac cunoscut in tot ceea ce spune" a aratat liderul senatorilor PSD.

Presedintele Traian Basescu crede ca PSD va avea candidat propriu la prezidentiale, cel mai probabil acesta nefiind liderul partidului, Victor Ponta. "Cred ca PSD va avea candidat. Nu vad alta solutie, dincolo de faptul ca mi s-ar parea anormal si nedemocratic ca cel mai mare partid din Romania sa nu aiba candidat - e ca o vanzare de post. E o negociere.

Cum Dumnezeu sa fii cel mai mare partid, sa nu ai candidat la prezidentiale? E o declasificare a partidului", a afirmat duminica seful statului la Pro tv online.

In opinia lui Traian Basescu, nu este sigur ca presedintele PSD, premierul Victor Ponta, ar fi candidatul partidului la prezidentiale, in eventualitatea ruperii USL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ilie Sarbu USL candidat presedintie, #Ilie Sarbu USL candidat Antonescu, #Ilie Sarbu candidat USL Basescu , #PSD