Ziare.com

Senatul se intruneste miercuri pentru a dezbate 40 de legi

Marti, 02 Decembrie 2008, ora 13:06

   

Senatul se intruneste miercuri pentru a dezbate 40 de legi
Biroul Permanent si plenul Senatului au fost convocate miercuri, pentru dezbaterea unui set final de legi de 40 de legi ordinare.

"Facem darea de seama pentru legislatura veche si dezbatem legile ordinare pe care le mai avem, sa incheiem. A mai ramas un set de vreo 40 de legi ordinare, care pot trece foarte repede, in 2-3 ore, si dupa aceea e o dare de seama pe care o prezinta presedintele la incheierea mandatului", a declarat presedintele Senatului, Ilie Sarbu pentru Agerpres.

El s-a declarat, insa, sceptic in legatura cu prezenta parlamentarilor la sedinte, proiectele de legi neadoptate urmand sa fie preluate de legislatura constituita in urma alegerilor de duminica, in cazul absentei masive a senatorilor.

"Sincer, nu mizez pe prezenta senatorilor, dar eu mi-am facut datoria. Daca nu, le lasam la ceilalti si gata. Am discutat si cu liderii grupurilor parlamentarelor, cand am convocat sedinta, dar unii nu mai vin...", a explicat presedintele Senatului.

Secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu, a precizat ca Biroul Permanent se va intruni miercuri, probabil, pentru ultima data, in actuala legislatura.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 965 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ATENTIEEEEEE !!!

Acuma se vor da legile cu jmecherie !
Ca dup-aia o sa se scoata , " LE_AU DAT CEILALTI INAINTE DE A PLECA ".
Se vor mari pensii , si altele !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor