Ilie Sarbu, despre Lukoil: Nu suntem la gradinita sa credem ca tremura procurorii pentru ce a zis Ponta

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 15:16
3164 citiri
Ilie Sarbu, despre Lukoil: Nu suntem la gradinita sa credem ca tremura procurorii pentru ce a zis Ponta
Foto: Nasul TV

Procurorii nu sunt timorati de afirmatiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil, sustine liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El afirma ca "nu trebuie sa fim copii de gradinita sa credem ca tremura procurorii prin birouri".

In opinia lui Ilie Sarbu, "e problema CSM-ului sa-si exercite conform legislatiei in vigoare drepturile pe care le are sau obligatiile, mai bine zis, pe care le are. Vom vedea care va fi decizia finala", potrivit RFI Romania.

Senatorul PSD spune ca "doar la noi s-a creat acum aceasta impresie, ca orice declaratie care vine in contradictie cu o decizie a justitiei influenteaza justitia. Cum s-o influenteze? Procurorul isi ia decizia lui, pe baza documentelor pe care le are el, pe baza investigatiilor, pe baza sesizarilor.

Ce l-ar deranja daca eu sau dvs., presa, indiferent cine ar comenta o anumita decizie? Nu se duce peste el in birou, nu-l agreseaza. S-a speriat asa de rau procurorul, s-a intamplat ceva?

Din contra, am vazut ca instanta a ridicat sechestrul si compania a inceput sa mearga, decat sa lase pe strada trei mii de oameni si in lant cred ca mai multi, a luat aceasta decizie, dar tot pe baza unor documente care se afla la dosar. Dar e problema justitiei sa-si faca datoria si noi comentam mai putin aceste decizii".

Citeste mai multe despre Ilie Sarbu: Nu cred ca tremura procurorii prin birouri, dupa declaratia premierului despre Lukoil pe RFI Romania

#afirmatii Victor Ponta Lukoil, #Ilie Sarbu Lukoil magistrati Ponta, #Sarbu declaratii magistrati dosar Lukoil , #Victor Ponta