Socrul lui Ponta explica de ce nu revine premierul in tara, dar nu stie cine ii plateste spitalizarea

Luni, 22 Iunie 2015, ora 16:37
4456 citiri
Socrul lui Ponta explica de ce nu revine premierul in tara, dar nu stie cine ii plateste spitalizarea
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Victor Ponta nu poate veni in tara dupa operatia din Turcia deoarece "deocamdata nu poate calca pe piciorul respectiv trei saptamani", a declarat luni liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu, aratand ca, in opinia sa, propunerea de interimat a lui Gabriel Oprea "a fost discutata in PSD".

Intrebat cand vine premierul in tara, Sarbu a spus: "Vine dupa recuperare. Recuperarea poate sa dureze o saptamana, doua sau trei".

"Deocamdata e acolo, acolo e retinut, medicii de acolo stiu ce au de facut in continuare. In rest, nu stiu", a adaugat Sarbu, care este socrul premierului.

El a mai spus ca Victor Ponta se afla la un spital "exact cum exista in Bucuresti" si nu poate veni in tara deoarece "deocamdata nu poate calca pe piciorul respectiv trei saptamani".

Referitor la cheltuielile de spitalizare, Ilie Sarbu a precizat ca nu stie cine le plateste. "Nu, n-am (discutat - n.r.) si nici nu am auzit sa fie vreo clinica unde se recupereaza sportivi. (...) Sunt doua mari spitale, la unul dintre ele a fost", a afirmat Sarbu.

El a spus ca nu stie daca premierul a discutat cu presedintele Iohannis in legatura cu propunerea de interimat a lui Gabriel Oprea.

Intrebat cum vede propunerea de interimar al lui Oprea si daca a fost discutata in partid, Sarbu a raspuns: "Parerea mea este ca a fost discutata, lucrurile acesta nu apar peste noapte. Vom vedea ce spune...Nu cred ca lucrurile s-au facut la intamplare, in ordine ierarhica asa era, era vice-prim-ministru si el in mod firesc ii tinea locul de fiecare data".

Intrebat cum vede relatia intre primul-ministru si presedintele Iohannis, "cand va veni la birou", Sarbu a raspuns; "Ma puneti pe mine sa ghicesc, eu o vad normala, institutionala".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Ilie Sarbu operatie Ponta genunchi, #Sarbu bani spitalizare Ponta , #Victor Ponta
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Teatrul de marionete pe sfoara deschide stagiunea cu un nou spectaco