Ilinca Vandici: Sunt o feminista convinsa! Mesaj pentru barbatii de azi Interviu

Joi, 10 Iulie 2014, ora 08:24
6546 citiri
Ilinca Vandici: Sunt o feminista convinsa! Mesaj pentru barbatii de azi Interviu
Foto: Facebook/Ilinca Vandici Oficial

La 28 de ani, Ilinca Vandici este o femeie care stie ce vrea. Stie si in ce postura nu o vom vedea vreodata: facand sporturi extreme.

Admira barbatii care sunt indragostiti de femeia care le sta alaturi si care nu se sfiesc sa arate asta, iar dintre vedete marturiseste ca o pretuieste pe Teo, colega sa de televiziune.

Din 28 iulie, Ilinca Vandici si Liviu Varciu vor prezenta impreuna emisiunea estivala "O iubire de-o vara", aceasta urmand sa fie difuzata de luni pana vineri, de la ora 22:15, in direct la Kanal D.

Ilinca Vandici si Liviu Varciu, in sfarsit un cuplu, dar nu cum te-ai astepta

Dupa intreaga poveste cu Liviu Varciu, cum e interactiunea de acum dintre voi?

Suntem doi oameni de televiziune, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, fapt demonstrat de anii de experienta pe care i-am acumulat amandoi. Suntem o echipa unita ce va reusi sa ii delecteze pe toti romanii cu show-ul de senzatie al verii "O iubire de vara".

Ilinca Vandici neaga relatia cu Varciu: Ce spune Liviu

La ce capitol sunteti pe aceeasi lungime de unda si unde aveti divergente, chiar daca amicale?

Cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda din multe puncte de vedere. Profesional vorbind, avem aceleasi obiective, viziuni asemanatoare asupra a ceea ce dorim sa construim pentru telespectatorii nostri.

Din punct de vedere personal, eu sunt o feminista convinsa, Liviu tine partea barbatilor si tocmai asta cred ca se va vedea in "O iubire de o vara". Exista diferente de perceptie asupra situatiilor...

De voie, de nevoie, Ilinca Vandici a spus "Da": Am fost cam crispata

Ce aduce nou emisiunea pe care o veti prezenta la Kanal D?

Distractie, culoare, seductie, premii, iubire, piscina, intriga, limonada si tineri frumosi.

Declarai, la un moment dat, ca "Dumnezeu a lasat in viata asta sa fim doi". E ceva ce nu poate face Ilinca Vandici singura?

Evident. Cand intalnesti persoana potrivita care sa-ti umple celalata jumatate de suflet, cu siguranta tot ce se construieste ulterior va fi in doi. Cred ca m-am descurcat destul de bine pana acum in a-mi organiza viata si a atinge telurile propuse!

E tanara, frumoasa, dar singura: Barbatilor le e frica de mine!

Sunt extrem de multumita de reusitele mele si consider ca acum, mai mult ca niciodata, facand parte din familia Kanal D, voi reusi sa realizez performante extraordinare, avand posibilitatea sa fiu aproape de toti cei din fata micilor ecrane.

Ti-ai facut vreodata vacanta singura? Ai ponturi pentru domnisoarele care vor sa mearga singure in concediu?

E trist sa pleci singur in vacanta, nu am facut asta niciodata, intotdeauna am prieteni dragi alaturi de mine, cu care imi petrec vacantele.

Sfatul meu este sa nu plecati singure in vacanta niciodata. Cu prietenii e cel mai frumos.

Stefan Stan si-a declarat public simpatia pentru tine cand a ramas fara carnet de conducere, afirmand ca i-ar placea sa-i fii soferita. Exista vreo persoana publica care-ti e extrem de simpatica?

Stefan Stan, impresionat de o vedeta: Rar intalnesti fete ca ea in ziua de azi

Da, Teo a fost si va ramane un exemplu pentru mine. Ii respect inteligenta, ii apreciez simtul umorului.

Pe cine, din showbiz-ul romanesc, ti-ar placea sa scoti la un suc?

Am afinitati cu multe persoane publice, in special cu cele cu care impartasesc aceleasi principii de viata, aceleasi hobby-uri, aceeasi activitate profesionala. Mi-e greu sa nominalizez, insa cu siguranta ar fi vorba despre o femeie de succes, cu o activitate impresionanta, de la care as putea invata ceva...

Te-a dezamagit vreo persoana publica de la noi? De ce?

Nu... Dezamagirea poate veni doar de la persoanele extrem de apropiate de la care ai si asteptari.

Din punctul tau de vedere, 28 de ani este varsta la care...

Din punct de vedere profesional incep un nou capitol al vietii, insotit de multe planuri, iar din punct de vedere personal cred ca am atins un anume nivel de maturitate emotionala si astept cu nerabdare sa descopar ce alte provocari imi va oferi viata...

In ce postura n-o sa te vedem vreodata?

Facand sporturi extreme. Dar niciodata sa nu spui niciodata!

Ai avea un mesaj sa le transmiti barbatilor din ziua de azi?

Nimic nu este mai atragator decat un barbat care este indragostit de femeia lui si caruia nu ii e teama sa o arate.

Cum te vezi peste 10 ani? Povesteste-ne ceva despre Ilinca Vandici din viitor

Viata este mereu imprevizibila... Cu siguranta o femeie implinita, cu o cariera de succes, stapana pe actiunile si deciziile ei, independenta, fermecatoare si hotarata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ilinca Vandici Liviu Varciu, #Ilinca Vandici barbati, #Ilinca Vandici noua emisiune, #Ilinca Vandici emisiune Kanal D , #emisiuni tv