Geacă de blugi pentru el: cum să o porți cu stil

Advertorial
Vineri, 03 Iunie 2022, ora 17:09
9169 citiri
Geacă de blugi pentru el: cum să o porți cu stil
FOTO: unsplash.com

Primăvara și vara înseamnă că treci la a purta o geacă de blugi bărbați. Legendara jachetă din denim este aliatul nr. 1 al ținutelor în aceste două sezoane.

Geaca de blugi este o piesă mereu actuală în garderoba unui bărbat. Un clasic atemporal care poate fi combinat în atât de multe look-uri și poate crea ținute practic perfecte! Revenit în vogă în ultimii ani pe podiumurile din întreaga lume, acest articol de îmbrăcăminte a revenit în forță în multe magazine, mai ales în aceste săptămâni, odată cu sosirea verii.

Iar în 2022, gecile de blugi pentru bărbați sunt, de asemenea, pline de farmec: nu doar versiunea clasică trucker derivată din modelul iconic Levi's datând din anii 1960, ci și versiuni noi, de la jacheta din denim pentru bărbați indigo la tie-dye, cu rupturi, în versiune sherpa sau cu broderii și aplicații.

Pe scurt: indiferent care este geaca de blugi barbati preferată, tot ce contează în 2022 este să știi cum să o combini. Iată 5 sfaturi pentru tot atâtea ținute de primăvară-vară cu geaca de blugi bărbați. Încearcă-le acum!

1. Geacă de blugi bărbați + tricou alb: combinația câștigătoare

Aliatul perfect pentru geaca de blugi bărbați? Fără îndoială, clasicul tricou alb. Un look care transcende moda!

2. Peste pantalonii negri

Geaca de blugi bărbați iese în evidență pe o pereche de pantaloni clasici negri sau chino. Este ținuta ideală pentru a da un plus de stil gecii tale cu blană, legendara sherpa, de exemplu.

3. Peste o cămașă clasică în dungi

Cauți un look sofisticat și la modă cu geaca de blugi bărbați? Tot ce ai nevoie este o cămașă clasică cu dungi, care poate fi purtată în varianta casual sau cu piese mai formale.

4. Denim pe denim

Aceasta este dilema multora: este posibil să porți o geacă de blugi bărbați peste blugi? Cu toții ne-am pus această întrebare cel puțin o dată, de multe ori fără să găsim un răspuns. Dar astăzi vrem să clarificăm și acest aspect!

Da, este posibil să porți o geacă de blugi peste pantaloni din aceeași țesătură, dar, ca întotdeauna, există câteva mici lucruri pe care nu le poți ignora:

Nu purta niciodată mai mult de două articole de îmbrăcăminte din același material (de exemplu, geacă + pantaloni sau pantaloni + cămașă din denim etc.). În acest fel, vei obține o imagine foarte sacadată a ținutei, lucru pe care trebuie neapărat să-l eviți;

Joacă-te cu culorile și cu efectul sau tonurile de clar-întunecat, astfel încât, dacă porți pantaloni din denim deschis, poartă o jachetă închisă la culoare și viceversa. Simplu, nu?

Așadar, tendința denim-on-denim pentru el este întotdeauna la modă. Iar în 2022 se potrivește foarte bine cu indigo sau cu culori închise. Efectul este cel al unui costum masculin, dar mai relaxat!

4. Geacă de blugi bărbați + ținută în culori neutre: hiper chic!

Cea mai șic ținută cu geacă de blugi bărbați din 2022 este o combinație cu piese vestimentare neutre sau total albe. Pentru o notă de glamour, nu uita de mocasini în picioare!

5. Cu hanorac cu glugă

Anii '90, cine nu-i iubește? Geaca de blugi supradimensionată peste hanoracul cu glugă amintește de stilul Tupac Shakur. Modern și vintage împreună.

6. Cu cămașă în carouri

Ținutele în carouri cu denim sunt stilul country atemporal. Cămășile în carouri sunt frumoase și ușor de asortat și sunt foarte populare sub orice fel de geacă de blugi bărbați. Un sfat: poartă un tricou cu un caracter viu pe sub cămașă pentru a da o notă trendy ținutei tale sau, dacă îți place aspectul mai country, poartă cămașa în carouri ascunzând tricoul.

7. Cu cămăși polo sau cravate

Cămășile polo și cravatele sub gecile de blugi nu trebuie subestimate! În acest caz, vom avea o combinație casual, ideală pentru vinerea la birou sau pentru toate acele situații mai puțin formale.

În concluzie, geaca de blugi bărbați este un articol de îmbrăcăminte foarte versatil pentru bărbatul căruia îi place să arate mereu în tendințe, elegant și mereu cu ceva de spus. Un adevărat must have care nu poate lipsi din garderoba unui bărbat!

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#imbracaminte barbati, #geaca de blugi, #blugi , #barbati