ANAF a mai vandut 4 cladiri sechestrate in dosarul Microsoft si a recuperat 5,8 milioane de lei

Marti, 22 August 2017, ora 22:48
4854 citiri
ANAF a mai vandut 4 cladiri sechestrate in dosarul Microsoft si a recuperat 5,8 milioane de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a mai vandut, marti, 4 imobile la licitatie si a recuperat astfel creante bugetare de 5,834 milioane de lei.

Este vorba despre inca patru cladiri sechestrare in dosarul Microsoft, in urma deciziei definitive de condamnare din octombrie 2016.

Cele patru imobile sunt spatii comerciale cu o suprafata totala de peste 468 mp, situate in Bucuresti, in Soseaua Pantelimon, Soseaua Colentina si Soseaua Mihai Bravu.

La licitatie au participat 32 de ofertanti, iar imobilele au fost adjudecate la o valoare dubla fata de pretul de 2,875 milioane de lei stabilit de evaluatori, informeaza ANAF printr-un comunicat remis marti.

Potrivit legii, "in cel mult 5 zile de la data adjudecarii, adjudecatarul este obligat sa plateasca pretul, in lei, in numerar la o unitate a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancara".

Reprezentantii ANAF precizeaza ca prin vanzarea celor patru imobile a fost pusa in executare hotararea judecatoreasca definitiva pronuntata in materie penala nr. 258/24.03.2016, definitiva prin Decizia penala nr. 162/03.10.2016, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Fiscul subliniaza ca joi, 24 august, in intervalul 13:00-17:00, sunt programate licitatii pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din acelasi dosar.

"ANAF va continua modalitatile prevazute de lege si va demara procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate sau confiscate, potrivit legii, prin publicarea anunturilor de licitatie in vederea participarii potentialilor ofertanti pentru adjudecarea bunurilor si totodata finalizarea procedurilor de valorificare", se incheie comunicatul Fiscului.

Si saptamana trecuta ANAF a vandut la licitatie sase imobile sechestrare de la Dorin Cocos in dosarul Microsoft, pe care a luat 8 milioane de lei.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#ANAF vandut cladiri sechestrare Microsoft , #ANAF