Ziare.com

Fiscul a infiintat structuri judetene pentru verificarea averilor mari

Joi, 08 Martie 2012, ora 21:47

   

Fiscul a infiintat structuri judetene pentru verificarea averilor mari
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a infiintat structurile judetene pentru verificarea marilor averi.

La nivelul Directiilor Generale ale Finantelor Publice (D.G.F.P.) judetene si a municipiului Bucuresti au fost infiintate, incepand cu luna martie, structuri de verificari fiscale care au atributii de control al veniturilor persoanelor fizice, precizeaza ANAF, in cadrul unui comunicat remis joi Ziare.com.

"Avem in vedere diferentele semnificative, adica mai mari de 10%, intre veniturile pe care le constatam utilizand metodele indirecte de control si veniturile declarate la Fisc de catre persoanele fizice.

Structurile judetene vor controla toate persoanele fizice la care se constata aceste diferente semnificative de venit si care nu indeplinesc criteriile pentru a fi verificate de catre structura specializata din aparatul central al ANAF", a declarat presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar.

Reorganizarea facuta in urma crearii acestor structuri nu a presupus noi angajari, necesarul de personal fiind asigurat prin redistribuirea angajatilor deja existenti.

In ceea ce priveste instruirea personalului, ANAF a beneficiat si va beneficia in continuare de sprijinul expertilor FMI, ai IRS din Statele Unite ale Americii (Fiscul american), ai Agentiei Regale pentru Venituri si Vama din Regatul Unit al Marii Britanii, precum si ai Fiscului francez.

M.M.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2427 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si ati crezut ca ati scapat de

Gestapo :)

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor