Fiscul a vandut bunuri de 130 de milioane de lei confiscate de la persoane condamnate definitiv

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 15:05
5874 citiri
Fiscul a vandut bunuri de 130 de milioane de lei confiscate de la persoane condamnate definitiv
Foto: Arhiva Ziare.com

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a valorificat deja bunuri in valoare de 130 de milioane de lei de la persoanele condamnate definitiv, a aratat seful Fiscului, Dragos Doros.

Presedintele ANAF a declarat, intr-un interviu acordat Europa FM, ca institutia pe care o conduce a obstinut bani din vanzarea de terenuri, vile, apartamente si firme.

Fiscul isi deschide magazin online cu marfuri confiscate

"De la inceputul anului, avem un departament care e botezat de noi Executari Silite, cazuri speciale, care se ocupa numai cu valorificarea bunurilor care au fost confiscate de instanta. A inceput sa lucreze din martie si cumva ne-am facut un plan, pe care il respectam si suntem chiar inaintea lui.

Am executat deja bunuri de 130 de milioane de lei si inca vreo 8 milioane de lei din plati voluntare. Vreau sa va zic ca am vandut terenuri, vile, apartamente, actiuni, societati comerciale si astea sunt lucruri care s-au intamplat, in premiera, la ANAF, in acest an", detaliat Doros.

Fiscul scoate la vanzare un teren de zeci de mii de lei al lui Robert Negoita

Potrivit acestuia, cel mai valoros bun vandut este o vila in valoare de un milion de euro, "dar am avut actiuni de o suma mai mare de un milion de euro".

In ceea ce ii priveste pe cei care si-au ascuns averile in paradisuri fiscale din afara Romaniei, Dragos Doros a mentionat ca pana acum au fost controlate 30 de persoane, dar sunt in lucru peste 100 de dosare.

Fiscul vinde masini si alte bunuri la pret de chilipir - Ce trebuie sa faci ca sa participi la licitatie si cum afli de ea

Fiscul, cu tunurile pe cei care obtin venituri din chirii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Fisc confiscat bunuri, #Fisc valorificat bunuri , #ANAF