Ziare.com

Sistemul de plata online a taxelor si impozitelor va fi lansat miercuri

Luni, 28 Martie 2011, ora 18:03

   

Sistemul de plata online a taxelor si impozitelor va fi lansat miercuri
Sistemului National Electronic de Plata Online a Taxelor si Impozitelor (SNEP), care va fi accesat la adresa de Internet ghiseul.ro, se va lansa miercuri, data de la care va putea fi si accesat, a anuntat Ministerul Comunicatiilor.

Ghiseul.ro, realizat de Ministerul Comunicatiilor in colaborare cu Asociatia de Plati Electronice din Romania (APERO), a avut zero costuri pentru statul roman si trebuia sa fie operational de la inceputul anului.

Pe site-ul sistemului romanii isi vor putea plati taxele si impozitele aferente prin cardul bancar, conform Financiarul.com.

Pentru a putea face acest lucru, intr-o prima etapa este nevoie de inregistrarea municipiilor resedinta de judet si a municipiilor si oraselor cu populatie mai mare de 150.000 locuitori in termen de sapte luni de la intrarea in vigoare a hotararii.

Platforma reprezina o alternativa la efectuarea platilor la ghiseul traditional.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2353 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Da' taxa, taxa cit mai e?

La prima (și ultima) incercare pe care am făcut-o de a folosi acest serviciu in varianta anterioară mi s-a cerut o taxă de 2,5% din valoarea impozitului. Cică taxă de plată cu cardul. Mai e acolo? Că dacă mai e n-o să aveți prea mulți amatori...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor