Ziare.com

Contributiie sociale ar putea fi reduse in vara

Joi, 03 Martie 2011, ora 14:40

   

Contributiie sociale ar putea fi reduse in vara
In functie de evolutia economiei din primul trimestru al acestui an, dar si de rezultatele masurilor de flexibilizare a pietii muncii, impuse prin intermediul noului Cod al Muncii, contributiile sociale vor fi reduse, in special cele datorate pentru pensii.

Declaratia a fost facuta, joi, de ministrul Muncii, Ioan Botis, fara a fi specificat un procent al reducerii.

Oficialul a tinut sa sublinieze ca, daca va fi crestere economica, atunci foarte probabil ca de la jumatatea anului contributiile sociale sa fie reduse, noteaza Evenimentul Zilei.

El a mentionat ca situatia pensionarilor din viitor este extrem de nesigura, in conditiile in care in sistemul de contributii sociale sunt incluse doar 58% din persoanele care reprezinta forta de munca activa.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Ministrul a mai precizat ca in situatia in care nu vor fi inclusi mai multi contribuitori in sistem, solutiile vor fi cresterea varstei de pensionare, cresterea nivelului contributiei sau luarea unor imprumuturi pentru plata pensiilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1081 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MINISTRUL BIBILICA

CUM II ESTE DE ALTFEL SI CREIERUL !!!!!

 

Botis : "constributiile sociale vor fi reduse, in special cele datorate pentru pensii. "

Acelasi Botis: "in situatia in care nu vor fi inclusi mai multi contribuitori in sistem, solutiile vor fi cresterea varstei de pensionare, cresterea nivelului contributiei" Deci reduci contributiile pentru alegeri si apoi le maresti

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor