Boc: Cota unica nu scade la 10%

Miercuri, 07 Iulie 2010, ora 16:14
1416 citiri
Boc: Cota unica nu scade la 10%
Foto: Arhiva

Premierul Emil Boc dezminte informatia potrivit careia cota unica s-ar putea modifica de la 16% la 10%.

"Ce avem in vigoare aceea exista. In rest, altceva nu exista. Sa lasam partea asta de scenarita si de a lucra pe tot felul de lucruri, sa nu mai stie stanga ce face dreapta", a precizat prim-ministrul.

Guvernul ar putea umbla la cota unica pentru a se incadra in deficitul pe 2011

De asemenea, Emil Boc a negat faptul ca guvernul urmeaza sa adopte un act normativ care sa prevada scaderea fondului de salarii cu 25%, masura care ar urma sa inlocuiasca scaderea salariilor cu acelasi procent.

Boc: Prima rectificare bugetara va avea loc in luna iulie

"Este un lucru pe care si noi am fi vrut sa il facem din primul moment. Din nefericire nu a fost posibil", a spus Emil Boc.

Declaratia premierului vine dupa ce, surse democrat-liberale, au declarat pentru ziarul Puterea ca una dintre propunerile de relansare economica propuse luni in Biroul Permanent National al PD-L a fost reducerea cotei unice de la 16 la 10%.

Grupul parlamentarilor democrat-liberali economisti vor avea activitate toata vara, ei primind de la conducerea partidului sarcina sa gaseasca si alte masuri pentru a ajuta relansarea economiei pe care sa le puna in practica ministerele. Una dintre masurile propuse de parlamentarii PD-L se pare ca vizeaza reducerea cotei unice de la 16 la 10%.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#cota unica Emil Boc, #micsorare cota unica , #cota unica