Ioan Rus: Cota unica nu se modifica pana in 2016. Dupa, cine traieste decide

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 19:28
2771 citiri
Ioan Rus: Cota unica nu se modifica pana in 2016. Dupa, cine traieste decide
Foto: EVZ

Ministrul Transporturilor, vicepresedintele PSD, Ioan Rus, a afirmat ca nu s-a pus niciodata problema in Guvern ca pana in 2016 sa fie modificata cota unica de impozitare de 16%.

Reactia lui Ioan Rus, la RFI Romania, vine dupa ce Mediafax a publicat joi seara un socument prezentat drept elaborat de Ministerul de Finante in care erau luate in considerare mai multe cresteri de taxe si impozite, incluisv trecerea de la cota unica la cea progresiva in trei trepte.

Ioan Rus a spus ca "la nivelul Guvernului s-a discutat in diverse contexte problema aceasta. Niciodata nu s-a pus problema ca pana in 2016 sa fie modificata cota unica. Sigur ca sunt unii competitori in aceste alegeri, care indiferent cum le explici, ei tot introduc virusi, cu speranta ca obtin voturi mai multe (...). Deci pana in 2016 nu se pune problema modificarii acestei cote".

Intrebat ce se va intampla dupa 2016, ministrul Transporturilor a raspuns: "Cine traieste decide (...). In 2016, dupa alegeri va rezulta o alta structura a Parlamentului, un alt Guvern, nu stiu ce va decide acel Guvern".

Citeste mai mult despre Ioan Rus: Cota unica nu se modifica pana in 2016. Ulterior, cine traieste decide in RFI Romania.

#Ioan Rus cota unica impozitare, #Ioan Rus cota unica redusa , #cota unica