Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cine nu are bon fiscal castigator sa-si cumpere: Anuntul postat de un roman pe Internet

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 15:06
5520 citiri
Cine nu are bon fiscal castigator sa-si cumpere: Anuntul postat de un roman pe Internet

Loteria bonurilor fiscale a provocat isterie in randul unor romani. Unii si-au dorit atat de mult sa castige incat au cautat prin gunoaie, iar altii au decis ca nu vor sa incaseze premiul, asa ca au pus bonul la vanzare.

Un roman din Valenii de Munte, judetul Prahova, a postat urmatorul anunt pe Olx.ro:

"Vand bon fiscal castigator la prima extragere a Loteriei Bonurilor fiscale din data de 13.02.2015 cu un fond total de premiere de 1.000.000 (un milion) lei. Premiul se poate revendica pana la data de 13.05.2015! Astept oferta!".

Anuntul este insotit si de o fotografie cu bonul fiscal respectiv.

Foto: Olx.ro

La polul opus, exista oameni care isi doresc cu ardoare sa incaseze premiul. Un aradean de 43 de ani a adunat bonuri fiscale din cosurile de gunoaie, astfel ca s-a ales cu 23 castigatoare.

Situatie inedita la loteria bonurilor fiscale: Un singur om are 23 de bonuri castigatoare - cum e posibil

Ce trebuie sa faci pentru a ridica premiul

La prima extragere organizata pentru Loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF, care a avut loc luni, in a doua zi de Paste, au fost declarate castigatoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei.

Pentru a-si revendica premiile, castigatorii trebuie sa depuna bonul fiscal, in original, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate sau a pasaportului si o cerere scrisa.

Loteria bonurilor fiscale: Vinul pe partie, ouale sau unguentele pentru durere le-au adus castiguri

Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre toate persoanele care solicita si indeplinesc conditiile loteriei bonurilor fiscale.

Pana acum, nu exista date oficiale referitoare la cei care au depus bonurile fiscale, insa acestia mai au timp aproape o luna de zile sa faca acest lucru.

Totusi, ar putea fi vorba de cateva mii de persoane.

Doar detinatorii de carduri Visa emise in Romania au realizat in data de 7 februarie 2015 peste 2.050 de tranzactii cu cardul, fiecare cu o valoare cuprinsa intre 6 si 6,99 lei, si ar putea fi castigatori in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Insa ramane de vazut cati dintre ei au si pastrat bonurile si cati le vor depune la ANAF.

C.P.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#anunt vand bon fiscal castigator, #vand bon fiscal castigator, #loteria bonurilor fiscale, #castigatori loterie bonuri fiscale , #fiscal