De ce tot amana Ponta noul Cod Fiscal: Sa nu ne critice nimeni (Video)

Joi, 19 Martie 2015, ora 11:39
1907 citiri
De ce tot amana Ponta noul Cod Fiscal: Sa nu ne critice nimeni (Video)
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta extraordinara de guvern, ca vrea ca procedurile in cazul adoptarii noului Cod Fiscal sa fie "impecabile", astfel incat sa nu existe probleme din acest punct de vedere.

Astfel, o noua intrunire va avea loc luni, pentru a fi toate avizele obtinute, iar miercuri sa poata fi aprobat in sedinta ordinara de guvern.

"Luni ne vedem aici cu cei care nu au avizat, cei care au avizat pot sa-si vada de treaba. Astfel incat miercuri sa aprobam in sedinta de guvern. Toate procedurile vor fi impecabile, sa nu ne critice nimeni pe procedura", le-a transmis Ponta ministrilor la inceputul sedintei de guvern, in prezenta presei.

Discutiile pe noul Cod fiscal, amanate - cum explica Ponta

Codul fiscal si Codul de procedura fiscala nu au fost discutate nici miercuri in sedinta de guvern, asa cum era programat, motivul fiind tot ca nu s-au obtinut avizele de la toate institutiile implicate.

Ponta a facut apel ca situatia sa se rezolve pana joi, insa cum avizele nu au fost obtinute premierul a extins termenul limita pana luni, transmitandu-le ministrilor sa lucreze si in weekend in acest sens.

Codul fiscal pe mana lui Valcov, urmarit penal de DNA

Cel insarcinat cu finalizarea prevederilor din Codul fiscal si Codul de procedura fiscala este ministrul de Finante Darius Valcov, care si-a dat demisia la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa, insa va ramane in functie pana cand cele doua proiecte vor fi gata.

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca va trimite demisia ministrului de Finante Darius Valcov catre presedintele Klaus Iohannis dupa ce vor fi finalizate proiectele de Cod fiscal si de Cod de procedura fiscala.

Darius Valcov - demisionar, dar inca in functie. Ponta anunta cat il mai tine la Finante (Video)

Anterior, Ponta a declarat ca demisia lui Valcov este o pierdere pentru Guvern, avand o contributie majora la cele doua Coduri.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#amanare adoptare Cod fiscal Ponta, #Darius Valcov penal Cod fiscal , #fiscal