Loteria bonurilor fiscale: Duminica are loc urmatoarea extragere

Duminica, 16 August 2015, ora 08:09
6965 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Duminica are loc urmatoarea extragere
Foto: Arhiva Ziare.com

Duminica va fi organizata o noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa cele emise in perioada 1 - 31 iulie 2015. Fondul de premiere este de un milion de lei.

Ca si in cazul ultimei extrageri desfasurate in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Astfel, duminica, Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare, informeaza site-ul Ministerului Finantelor.

Extragerea de duminica va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 20:10. Ea va avea doua etape:

  • - etapa I: se va extrage o bila, reprezentand ziua emiterii bonului;
  • - etapa II: se vor extrage 3 bile, reprezentand valoarea bonului.
  • Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane pentru o perioada de minimum 30 de zile.

    La aceasta extragere participa toate bonurile fiscale emise in perioada 1 - 31 iulie 2015, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.

    Loteria ANAF: Care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea pentru luna iunie

    Ce trebuie sa faci daca ai un bon castigator

    Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de o luna, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

    Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul Ministerului de Finante.

    Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

    Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

    Noi probleme la Loteria Bonurilor fiscale: Cu bonul castigator, ai ghinion cu statul

    In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1.000.000 lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare.

    Dar daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constata depasirea numarului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori.

    C.P.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
    Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
    Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, marți, 23 aprilie, la începutul ședinței de Guvern, să facă demersurile necesare pentru ca toate pensiile să fie...
    România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
    România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
    În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
    #loteria bonurilor fiscale, #extragere Loteria bonurilor fiscale , #fiscal
    Comentarii