PD-L propune scutirea de impozit pe profit pentru firmele care creeaza job-uri

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 15:53
1670 citiri

PD-L a propus ca firmele nou infiintate, care investesc un milion de euro si creeaza noi locuri de munca, sa beneficieze de scutire de impozit pe profit, pentru o perioada de cinci ani, potrivit Sulfinei Barbu.

De asemenea, partidul propus deducerea cu 10 la suta a TVA-ului pentru cei care isi renoveaza locuintele, a declarat, vineri, Sulfina Barbu (foto), pentru Mediafax.

Intre cele sapte amendamente ale parlamentarilor PD-L se numara si majorarea de la 50 la suta la 80 la suta a cotei dividendelor intreprinderilor de stat care se varsa la buget.

O alta propunere se refera la solicitarile de amanare la plata a obligatiilor fiscale, care sa poata fi depuse pana pe 30 iunie 2011.

Toate propunerile au fost discutate vineri si acceptate de Ministerul Finantelor, urmand a fi analizate in sedinta de Guvern de duminica.

Potrivit Sulfinei Barbu, la aceste propuneri au lucrat si Ioan Oltean, Roberta Anastase si Vasile Gherasim.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#scutire impozit profit, #Sulfina Barbu PDL, #reducere TVA renovare locuinte , #impozit profit