74 de milioane de lei, colectati pana acum din DA si PFA

Joi, 26 August 2010, ora 19:34

   

74 de milioane de lei, colectati pana acum din DA si PFA
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a strans, pana miercuri, 74 milioane lei, care reprezinta sumele depuse de persoanele ce obtin veniturile de natura profesionala, si a primit 36.604 declaratii in acest sens, a declarat joi presedintele institutiei, Silviu Bian.

"Pana ieri (miercuri n.r.) la Agentia din Bucuresti si la cele teritoriale s-au prezentat 36.604 de persoane. Cei mai multi s-au prezentat in Bucuresti - 15.000, la Cluj 4.500 si la Constanta 1.930. Avem un program flexibil, asteptam pe toata lumea sa vina sa-si depuna declaratiile", a mentionat Bian, care a adaugat ca pana in prezent valoarea sumelor colectate a ajuns la 74 milioane lei.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a precizat ca declaratiile si platile pentru drepturile de autor vor putea fi facute si online, pe portalul e-Romania, incepand cu sfarsitul lunii septembrie.

Acesta a declarat, miercuri, ca va da o circulara in sistem prin care va cere autoritatilor care inregistreaza declaratiile de venituri din activitati independente sa nu perceapa penalizari de intarziere pana cand noul sistem de impozitare nu este functional.

"Pana se aseaza sistemul, nu se percep astfel de penalizari. Penalizarile se percep de obicei pentru rea-credinta. Dupa ce se incheie aceasta perioada o sa vedem cine nu a venit, de ce nu a venit", a aratat ministrul muncii.
Sursa: rNews

Articol citit de 1291 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
romanianwars
rank 1
extraordinar de mult
desi efectul negativ este uluitor. Eu sunt convins ca vor sa distruga tot. Orice economist stie ca atunci cand scazi taxele economia respira si creste. Dar cu siguranta le este frica sa vb pt ca nu poporul ii "hraneste".
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor