Ziare.com

Fiscul ramburseaza TVA de un miliard de lei

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 13:55

   

Fiscul ramburseaza TVA de un miliard de lei
ANAF va rambursa firmelor TVA de peste 950 de milioane de lei in aceasta luna. Prima transa va fi platita luni.

In selectia lunii noiembrie au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA, solutionandu-se prin restituire deconturile a caror vechime este de pana la data de 1 octombrie, potrivit unui comunicat al ANAF remis Ziare.com.

"Rambursarea T.V.A. va continua in ritm accelerat, astfel incat pana la sfarsitul acestui an sa lichidam soldul deconturilor cu termen de solutionare depasit. De la preluarea mandatului, am reusit sa diminuam cu 63% valoarea rambursarilor restante", a declarat presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Potrivit institutiei, in cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 701,3 milioane de lei, rambursarile de TVA vor fi realizate in trei transe.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Prima, in valoare de 139 milioane de lei, va fi realizata luni. Pe 24 noiembrie, firmele vor primi 211,6 de milioane, iar cea de-a treia transa, in valoare de 350,7 milioane va fi platita pe 29 noiembrie.

A.T.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 913 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

angela te iubim

mai fa o tura doua pe la astia
asta s-ar auzi de la patroni daca ar sti cum vine chestia

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor