Copii de grădiniță, aduși la inaugurarea unui pod sătesc. Primar: "Uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta!" VIDEO

Joi, 26 Mai 2022, ora 11:53
6809 citiri
Copii de grădiniță, aduși la inaugurarea unui pod sătesc. Primar: "Uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta!" VIDEO
Imagine de la inaugurare FOTO Facebook/ CJ Argeș

Un pod de 44 de metri din comuna Mihăești, judeţul Argeş, a fost inaugurat cu fast la șase ani de la începerea lucrărilor.

Ceremonia a avut loc miercuri, 25 mai. Au fost prezenți la eveniment primarul, președintele Consiliul Judetean Arges și vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu.

Nu au lipsit preoții, apa sfințită sau copii de grădiniță aduși de mână pe pod și îmbrăcați în port popular.

Realizarea podului a costat 720.000 de euro și a durat șase ani.

„Ei bine, voi, astăzi, sunteţi nişte fericiţi, pentru că uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta! Vreau să vă spun vouă, celor mici, pentru că atunci când eu eram așa ca voi, aici exista un pod de lemn. Un pod al căror blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde-ți pui pasul, riscai să scapi în râu.”, a transmis primarul din Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei.

„Dumnezeu să ne ajute în lucrare, să fie aproape de noi în rugile noastre, să-l invocăm, pentru că fără de Dumnezeu, nimic nu este”, a spus Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

“Este un proiect pe care comunitatea din Mihăești și-l dorea a fi realizat de mai mulți ani. Însă, datorită valorii foarte mari, acest proiect ar fi fost imposibil de implementat din fonduri locale, imposibil de realizat fără sprijinul Consiliului Județean Argeș", a completat primarul.

Podul are lungimea totală 43,70 metri și o deschidere de 36,60 metri.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 3.556.627,86 lei, inclusiv TVA, iar perioada de garanţie de 60 luni.

Noul pod de la Mihăești este al șaptelea proiecte finalizat, din cele nouă pentru care Consiliul Județean Argeș a accesat fonduri naționale, prin PNDL II 2017 - 2020, scrie ]ntr-o postare pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#inaugurare, #pod, #Arges, #preoti, #copii, #primar , #infrastructura
Comentarii
Poza Snyder
Snyder
rank 5
"...fără de Dumnezeu, nimic nu este”, a spus Ion Mînzînă".