Cumpără încălțăminte călduroasă de la Marelbo, la prețuri de producător

Advertorial
Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 18:51
3780 citiri
Cumpără încălțăminte călduroasă de la Marelbo, la prețuri de producător
FOTO: marelbo.com

Marelbo, cel mai mare producător de încălțăminte din piele naturală din Bucovina te încântă în această iarnă cu ghete și cizme de calitate, la prețuri foarte accesibile, prețuri de producător. Acest lucru înseamnă că poți înfrunta frigul de afară cu zâmbetul pe buze, atât pentru confortul pe care îl vei simți, dar și pentru că nu vei destabiliza bugetul familiei. Un mod echilibrat de a face cumpărături, fără a compromite calitatea.

Prețul de producător înseamnă, de fapt, un preț mic. Iar acest lucru este posibil datorită autonomiei. Prin urmare, de la stadiul de fabricare, până la produsul finit pe care-l vezi pe raftul magazinului, totul face parte dintr-o logistică unitară, care nu depinde de intermediari. Prin urmare, prețurile nu au adaosuri ascunse, iar prețurile se mențin mici pe toată perioada anului.

Acest sistem foarte organizat face ca întreaga rețea să fie bine pusă la punct până în cele mai mici detalii. Cele peste 55 de magazine sunt aprovizionate direct de la fabrică, practic totul este transparent și simplu de urmărit. Acest preț de producător, care se menține de peste 38 de ani, are în prim plan satisfacția clientului. Pentru că un client mulțumit de calitate și de preț, va reveni de fiecare dată cu plăcere. Ei bine, Marelbo știe acest lucru și, încă de la început, a luptat să mențină prețurile mici.

Acum, la mulți ani distanță de la prima pereche de pantofi, Marelbo se clasează în topul celor mai serioase companii producătoare de încălțăminte din Bucovina. Modelele foarte atractive, durabilitatea lor, dar și prețurile foarte avantajoase sunt factorii care au condus compania către succes. Acest echilibru perfect pe care îl oferă clientului, transparența, promptitudinea, dar și amabilitatea în rezolvarea diverselor probleme sunt alte caracteristici care ademenesc clienții să treacă pragul magazinelor.

Ce poți cumpăra de la Marelbo?

Încălțăminte pentru cei mai mici, dar și pentru cei mari. Încălțăminte dedicate celor 4 sezone, pentru toate stilurile, gusturile și preferințele. Pe scurt, întreaga familie își va găsi perechea potrivită mai repede și mai simplu ca oricând. Îți imaginezi bucuria și zâmbetele lor? Dacă da, nu te opri aici. Pentru că la Marelbo găsești și o mulțime de curele din piele naturală. Potrivite stilului elegant sau casual, clasic sau șic, nu ai cum să pleci din magazin cu mâna goală. Ia în calcul că sunt ideale și pentru a fi oferite cadou, prin urmare, pregătește-te din timp cu cadouri pentru cei dragi, astfel încât să nu te copleașească toată agitatia de dinaintea sărbătorilor.

Comandă încălțăminte din piele naturală de la Marelbo și simte-te liber/ă să experimentezi mai multe stiluri, mai multe modalități de a te simți extraordinar. Adaugă în coșul de cumpăraturi încălțăminte și curele de peste 250 lei și beneficiezi de transport gratuit. La toate acestea se adaugă și livrarea super rapidă, dar și returul simplu, care rezolvă într-o clipită orice neplăcere.

Rămâi aproape de Marelbo pentru ca urmează și alte surprize fabricate cu drag, aici, în România.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#incaltaminte, #cumparare incaltaminte, #marelbo , #stiri life style